ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Εύα Λονγκόρια: με δάκρυα μια νοικοκυρά σε απόγνωση στη Λεωφόρο της Δόξας

Εύα Λονγκόρια: με δάκρυα μια νοικοκυρά σε απόγνωση στη Λεωφόρο της Δόξας

Μια νίκη για πολλούς, η Εύα Λονγκόρια έχει πλέον το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας. Η δικαίωση της σημαίνει πολλά για τις γυναίκες, τους μετανάστες, και όλους όσοι διεκδικούν το δικό τους αμερικανικό όνειρο με επιμονή και αξίες.

Η ηθοποιός που έγινε διάσημη από τον ρόλο της στην αμερικανική σειρά "Νοικοκυρές σε απόγνωση", απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας δηλώνοντας ότι κάθε φορά που ένας ισπανόφωνος καλλιτέχνης βραβεύεται, "αυτό σημαίνει νίκη για όλη την κοινότητα".

"Η εκπροσώπηση (των μειονοτήτων) είναι κάτι σημαντικό. Συνεπώς, κάθε φορά που ένας Ισπανόφωνος τιμάται με ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, αυτό είναι μια νέα νίκη για την κοινότητα", δήλωσε η 43χρονη ηθοποιός που γεννήθηκε στο Τέξας από φτωχή οικογένεια.

Η ηθοποιός, σκηνοθέτις, παραγωγός και σεναριογράφος έλαβε την τιμητική διάκριση συνοδευομένη από τον σύζυγό της, τον μεξικανό εκατομμυριούχο Χοσέ Μπαστόν, πρώην πρόεδρο του τηλεοπτικού δικτύου Televisa, και από άλλες διασημότητες, ανάμεσά τους ο πορτορικανός τραγουδιστής Ρίκι Μάρτιν και η Φελίσιτι Χόφμαν που έπαιζε μαζί της στη σειρά.

"Είναι σπουδαίο για μένα να βρίσκομαι εδώ, ο κόσμος να έρχεται να βλέπει το αστέρι και να λέει ότι μπορεί να το αποκτήσει όποιος εργάζεται πολύ σκληρά", τόνισε η Λονγκόρια που τιμάται στο πλαίσιο της προώθησης της τελευταίας της ταινίας "Overboard" .

Στην τελετή, η διάσημη ηθοποιός φορούσε μαύρο φόρεμα που δεν έκρυβε την εγκυμοσύνη της, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί. Είπε ότι μέσα της νιώθει ακόμη το μικρό κοριτσάκι που ήταν στο Τέξας που μεγάλωνε με μεγάλα όνειρα.

"Ως γυναίκα και ισπανόφωνη, εκπροσωπώ πολλές κοινότητες και θέλω να τους πω ότι αυτό το αστέρι δεν είναι το δικό μου, είναι το δικό μας".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ