ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάικλ Τζάκσον: Οι έξι πιο σοκαριστικές αποκαλύψεις του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland»

Μάικλ Τζάκσον: Οι έξι πιο σοκαριστικές αποκαλύψεις του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland»
(Photo by Danny Moloshok/Invision/AP)

Το πρώτο μέρος του «Leaving Neverland», του ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζάκσον που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων ανά τον κόσμο, είδε ήδη το φως της δημοσιότητας.

Οι Wade Robson και James Safechuck προχωρούν σε σειρά σοκαριστικών καταγγελιών εναντίον του «βασιλιά της ποπ» και περιγράφουν με φρικιαστικές λεπτομέρειες τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκαν.

Ο Robson γνώρισε τον Τζάκσον όταν κέρδισε διαγωνισμό χορού σε ηλικία πέντε ετών. Όπως καταγγέλλει, η κακοποίηση ξεκίνησε όταν ήταν επτά ετών.

Με τη σειρά του, ο Safechuck αποκαλύπτει πως γνώρισε τον Τζάκσον σε γυρίσματα διαφημιστικού όταν ήταν επτά ετών. Και εκείνος λέει μπροστά στην κάμερα ότι η σεξουαλική κακοποίηση ξεκίνησε όταν ήταν οκτώ ετών και μετά από φιλία που είχε αναπτύξει με τον Τζάκσον.

Όταν ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε το 2009 σε ηλικία 50 ετών, το όνομά του είχε εμπλακεί ήδη σε υποθέσεις κακοποίησης ανηλίκων. Ωστόσο, το νέο ντοκιμαντέρ έχει διερευνήσει σε βάθος τις καταγγελίες αυτές, μιλώντας με τα δύο θύματα του Τζάκσον και τις οικογένειές τους.

Την ίδια ώρα, έχει προκαλέσει και αποτροπιασμό σε ολόκληρο τον πλανήτη, με κριτικούς να αναφέρουν ότι είναι αδύνατο να το παρακολουθήσει κάποιος χωρίς να σκεφτεί ότι ο τραγουδιστής ήταν ένα πραγματικό αρπακτικό και ένα προβληματικό άτομο.

Διαβάστε τις έξι πιο σοκαριστικές αποκαλύψεις στη gallery του CNN Greece

ΔΗΜΟΦΙΛΗ