ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Oι αληθινοί κοιλιακοί του Ρονάλντο αξίζουν εκατομμύρια

Oι αληθινοί κοιλιακοί του Ρονάλντο αξίζουν εκατομμύρια

Το περιοδικό GQ φωτογράφισε τον καθόλου τυχαίο αστέρα του ποδοσφαίρου με ένα καθόλου τυχαίο κορίτσι δίπλα του. Ωστόσο οι κοιλιακοί του πρωταγωνιστούν στο editorial του Ben Watts για το τεύχος Φεβρουαρίου.

H Aλεσάντρα Αμπρόσιο φωτογραφήθηκε δίπλα από το χρυσό παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο για το τεύχος που είναι αφιερωμένο στην τέχνη του fitness. Το GQ θέλει να ξέρουμε κυρίως το παρακάτω:

“Oι φωτογραφίες δεν έχουν περάσει από ψηφιακή επεξεργασία” σχολιάζουν τα στελέχη του περιοδικού και δίνουν ένα κίνητρο σε όσους από εμάς πιστεύουμε ότι μπορούμε να αποκτήσουμε ένα, έστω δύο από τους πλαϊνούς κοιλιακούς του CR7 δημοσιεύοντας τη δίαιτα του.

Εμείς θα προτιμήσουμε την Αμπρόσιο στο περιοδικό Maxim, θα παραμείνουμε αδιάφοροι για το αν το Photoshop κυριαρχεί στην πλαστική εικόνα και θα αναδημοσιεύσουμε 10 πράγματα για τον ιδιοκτήτη τους που όπως σχολιάζει το GQ στην ανάρτηση του "είναι ένα ισορροπημένο αμάγαλμα πρωταθλητή και ναρκισσιστής". Με καθόλου επεξεργασμένους ψηφιακά κοιλιακούς, εντάξει!.

1. Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου και ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένο αθλητής πίσω από τους Floyd Mayweather Jr. και Manny Pacquiao.

2. Το Forbes υπολογίζει ότι κέρδισε περισσότερα από $80 εκατομμύρια το 2015.

3. Πέρα από τα $20 εκατομμύρια που κερδίζει από την ποδοσφαιρική ομάδα και τα κέρδη από τα προιόντα που φέρουν το brand του ο Ρονάλντο συνεργάζεται με τις εταιρίες Nike, Armani, KFC και TAG Heuer.

4. Ο Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro χρωστάει το όνομα του στον Ρόναλντ Ρίγκαν, αγαπημένο πρόεδρο των ΗΠΑ και ηθοποιό που ο πατέρας του λάτρευε όταν ο CR7 γεννήθηκε.

5. “Δεν υπάρχει καμία ανταγωνιστικότητα ή μίσος ανάμεσα σε μένα και τον Μέσι. Αυτό είναι κάτι που έχουν δημιουργήσει τα media” είπε στο περιοδικό.

6. Ο γιος του Cristiano Jr. γεννήθηκε το 2010 αλλά κανείς δεν γνωρίζει την ταυτότητα της μητέρας του. Ο Ρονάλντο που ήταν 25 όταν έγινε πατέρας εξομολογήθηκε στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ Ronaldo: “Ήθελα να γίνω πατέρας όσο ήμουν ακόμη νέος... Δεν έχω πει σε κανέναν ποια είναι, ούτε και θα το κάνω. Θα είναι κάτι που θα κρατήσω για τον εαυτό μου και θα το μοιραστώ με τον γιο μου όταν είναι αρκετά μεγάλος για να το μάθει... Πολλά παιδιά μεγαλώνουν χωρίς να γνωρίζουν ποιοι είναι οι γονείς τους, χωρίς να ξέρουν ούτε ποιος είναι ο πατέρας τους, ούτε η μητέρα τους. Είναι αρκετό για ένα παιδί να έχει πατέρα. Δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύει ο κόσμος. Πιστεύω ότι ο γιος μου θα με καταλάβει”.

7. O Ρονάλντο γεννήθηκε κατά λάθος. Οι γονείς του είχαν ήδη τρία παιδιά πριν από αυτόν. Εκείνος ήταν ένα ατύχημα.

8. “Σκέφτηκα να κάνω έκτρωση” είπε η μητέρα του Ντολόρες. “Aλλά ήταν το θέλημα του Θεού να έρθει στη ζωή ο Ρονάλντο και νοιώθω ευλογημένη.”

9. Κάποιες σεζόν πριν, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το πρωτάθλημα ο Κριστιάνο μίλησε στην ισπανική εφημερίδα Marca και είπε αυτό: “Βαθμολογώ την επίδοση μου του εαυτού μου με 10. Συλλογικά με 9”.

10. Έχει εμμονή με το νούμερο 7 αλλά στο σπίτι του των 10.000 τετραγωνικών χωράνε μόνο 3. Αυτός, ο γιος του και οι σύντροφοι της ζωής του. Η Ιρίνα Σάικ ήταν μία από αυτές.

Περισσότερα για την Αλεσσάντρα εδώ

Περισσότερα για την Ιρίνα εδώ

Περισσότερα για τα εκατομμύρια που μπορείς να κερδίσεις με six-pack από μένα αργότερα, όταν τελειώσω τη διατροφή μου γεμάτη από Adobe Photoshop που αν το μαρινάρεις βγαίνει λουκούμι.

Περισσότερα για το Ρονάλντο από τον Μιχάλη Τσώχο εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ