ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Κάια Γκέρμπερ είναι σε -όλες- στις πασαρέλες - 3 πόλεις και άπειρα ντεφιλέ σε 20 μέρες

Η Κάια Γκέρμπερ είναι σε -όλες- στις πασαρέλες - 3 πόλεις και άπειρα ντεφιλέ σε 20 μέρες
Vianney Le Caer/Invision/AP

Είναι κόρη της Σίντι Κρόφορντ, είναι η ίδια σούπερ μόντελ, είναι πολύ όμορφη και περιζήτητη. Αυτά τα ξέρουν όλοι για την Κάια Γκέρμπερ, η οποία έκλεισε στις αρχές Σεπτεμβρίου τα 18 της χρόνια, επισήμως ενηλικιώθηκε δηλαδή και κατάφερε μέσα στον υπόλοιπο μήνα να είναι σε όλες τις πασαρέλες, σε όλες τις εβδομάδες μόδας, σε όλα τα σημαντικά ντεφιλέ.

Η ίδια η Κάια, πριν από λίγο καιρό εξομολογήθηκε ότι ζει και νοιώθει σαν 70χρονη, κάτι που προκύπτει από τα εξαντλητικά ωράριά της και τον πολύ απαιτητικό τρόπο ζωής ενός σούπερ-μόντελ.

Όμως, η Κάια δεν σταματάει, αντιθέτως φορτσάρει ακόμα περισσότερο. Μέσα σε 20 μέρες ταξίδεψε σε 3 πόλεις, όπου έλαβε μέρος σε πολυάριθμα σόου, και σε όλα ήταν το πρώτο όνομα.

Πριν από λίγες μέρες, η Κάια έγινε και πάλι πρωτοσέλιδο, όταν στην επίδειξη του οίκου Valentino περπάτησε στην πασαρέλα με ένα μαύρο διάφανο τοπ, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο σακάκι και φούστα μέχρι το γόνατο. Όταν το σακάκι άνοιξε και αποκαλύφθηκε το στήθος της, τα φλας πήραν φωτιά, όπως και τα δημοσιεύματα.

Το ερώτημα είναι πόση δημοσιότητα μπορεί ν αντέξει μια 18χρονη που αισθάνεται σαν 70 ετών;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ