ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όσκαρ 2016: Οι υποψήφιες για το Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου είναι η μια καλύτερη από την άλλη

Όσκαρ 2016: Οι υποψήφιες για το Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου είναι η μια καλύτερη από την άλλη

Όσκαρ 2016: Οι υποψήφιες για το Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου είναι η μια καλύτερη από την άλλη

Είτε γνώριμες, είτε newcomers oι φετινές υποψήφιες για το Όσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου είναι όλες υπέροχες.

Rooney Mara

Το 2011 ήταν υποψήφια για το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου και φέτος την βλέπουμε ανάμεσα στις Kate Winslet, Jennifer Jason Leigh, Rachel McAdams και Alicia Vikander για το Όσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου. Η ερμηνεία της στην ταινία Carol ήταν απλά καθηλωτική, περίπου όπως η περίεργη ομορφιά της. Με σχεδόν πορσελάνινο πρόσωπο και χαρακτηριστικά που μαγεύουν, η Rooney είναι από τις παρουσίες που στο κόκκινο χαλί κλέβουν την παράσταση συνεπώς φέτος περιμένουμε με ανυπομονησία.

Alicia Vikander

H Alicia Vikander ήταν η αποκάλυψη των φετινών υποψηφιοτήτων αφού λέγεται πως η ερμηνεία της στην ταινία The Danish Girl, ήταν καλύτερη από εκείνη του συμπρωταγωνιστή της Eddie Redmayne. Για αυτό άλλωστε είναι για πρώτη φορά υποψήφια για Όσκαρ Β΄γυναικείου ρόλου και μάλιστα ανάμεσα στα φαβορί (μαζί με την Rooney Mara). Μέχρι στιγμής, έχουμε λατρέψει κάθε της εμφάνιση σε αυτό το Awards Season και λατρεύουμε την γήινη ομορφιά της που τονίζει χωρίς υπερβολές.

Kate Winslet

Είναι η ηθοποιός με τις περισσότερες υποψηφιότητες αφού η φετινή της υποψηφιότητα για το Όσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου, για την ερμηνεία της στην ταινία Steve Jobs, είναι η 8η. Κλασικά αγαπημένη στο κόκκινο χαλί και εκτός αυτού φέτος θα θέλαμε να την δούμε λίγο πιο χαλαρή, χωρίς αυστηρό σινιόν και με τονισμένα χείλη. Μην ρωτάτε γιατί, απλά της πάει πολύ.

Jennifer Jason Leigh

Παρ’ όλο που την απολαμβάνουμε στην οθόνη εδώ και αρκετά χρόνια, φέτος κέρδισε την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ και συγκεκριμένα για το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία The Hateful Eight. Έχει μια ιδιαίτερη ομορφιά που μοιάζει απόμακρη στην αρχή αλλά με ένα χαμόγελο αλλάζουν τα δεδομένα. Φέτος θα θέλαμε να την δούμε στα κόκκινα αφού είναι το χρώμα της και με ένα έντονο smoky. Ναι, αυτό θα ήταν ιδανικό.

Rachel McAdams

Η Rachel McAdams δεν έχει ξανακερδίσει υποψηφιότητα για Όσκαρ. Η ερμηνεία της στην ταινία Spotlight»ήταν μαγευτική και κάπως έτσι, θα κάνει τα πρώτα της βήματα στο κόκκινο χαλί όντας υποψήφια για το Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου. Την λατρεύουμε για το στιλ αλλά και για τις beauty επιλογές της εδώ και χρόνια αλλά, δεδομένου ότι η φετινή απονομή είναι και σημαντική για εκείνη, δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο από την τελειότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ