ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το εξωτικό κρησφύγετο του Prince στην Καραϊβική πωλείται

Το εξωτικό κρησφύγετο του Prince στην Καραϊβική πωλείται

Μπορεί τo φημισμένο κτιριακό συγκρότημα Paisley Park στο Chanhassen της Μινεσότα να ήταν η δημιουργική έδρα του, όταν όμως ο πρίγκιπας ήθελε να διασκεδάσει, προτιμούσε να πεταχτεί μέχρι την Καραϊβική.

Η έπαυλη Serendib στο μικρό νησί Providenciales του νησιωτικού συμπλέγματος των Τερκς και Κάικος ήταν το ιδανικό κρησφύγετο του από το 2010.

Η εξοχική κατοικία των 3.000 τετραγωνικών μέτρων αποτελείται από 10 υπνοδωμάτια, 10 μπάνια, περιβάλεται από δύο ιδιωτικές παραλίες με λευκή άμμο και μέσα στα τρία εκτάρια του οικοπέδου μια μαρίνα, ένα γήπεδο τένις, κήπους, πισίνα και ένα σπίτι τριών υπνοδωματίων για το προσωπικό.

Το εξαγωνικό καθιστικό ήταν επιθυμία του Prince όπως και το studio για τις στιγμές της έμπνευσης.

Ο δρόμος προς το σπίτι βάφτηκε στη χαρακτηριστική απόχρωση του μωβ που τόσο πολύ αγαπούσε ο δημιουργός και ιδιοκτήτης ενώ σύμφωνα με τον Ρόμπερτ Γκρίνγουντ του μεσιτικού των Christie's International η επιλογή του σπιτιού έγινε με ένα και μόνο γνώμονα. Την απομόνωση, που επιθυμούσε περισσότερο από τα πάντα για να τραγουδάει για μια μωβ βροχή βλέποντας τον ορίζοντα της Καραϊβικής.

Πλέον είναι διαθέσιμο προς πώληση εάν και εφόσον κάποιος από τους fan του μωβ πρίγκιπα διαθέτει 12 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ