ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Alain-Fabien Delon δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον πατέρα του

O Alain-Fabien Delon δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον πατέρα του

Φωτογραφημένος για την 50η έκδοση του περιοδικού τέχνης της Γερμανίας, Zoo, ο νεότερος γιος του 80χρονου σήμερα Alain Delon, ηθοποιός και μοντέλο του οίκου πολυτελείας Dior Homme μοιάζει να μην μετανιώνει για τίποτα. Επιμένοντας εδώ και χρόνια ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον ηθοποιό του Γαλλικού κινηματογράφου ο 22χρονος Alain-Fabien Delon καπνίζει πολύ και μιλάει ελάχιστα.

Έχοντας περπατήσει για τον oίκο Gucci στο Μιλάνο, με ένα εξώφυλλο στο περιοδικό Vogue Hommes International στο ενεργητικό του και κινηματογραφικές συμμετοχές σε ταινίεςο νέος ηθοποιός και μοντέλο δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον πατέρα του όπως είπε σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον Marc-Olivier Fogiel για γερμανικό σταθμό.

"Ξέρω καλά ότι μοιάζουμε αλλά δεν καλλιεργώ αυτή την εικόνα. Όσο μεγαλώνω του μοιάζω περισσότερο και αυτό δεν είναι κακό" είπε χαμογελώντας για να σοβαρευτεί λίγο αργότερα και να αποκλείσει οποιαδήποτε επαφή με τον μύθο του γαλλικού κινηματογράφου που είναι χρόνια οπαδός της ακροδεξιάς πολιτικής των Λε Πεν.

Ερωτηθείς αν θα ήθελε να κάνει τον πατέρα του υπερήφανο ο Alain-Fabien Delon είπε: "Ό,τι και αν κάνω το κάνω για τον εαυτό μου. Δεν κάνω τίποτα για αυτόν. Θέλω να είμαι ο ίδιος υπερήφανος για τις επιλογές μου και αυτό μου αρκεί" είπε. Όταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός επανέλαβε με άλλα λόγια την ερώτηση ο 22χρονος πήρε ένα βλέμμα αυστηρότητας όπως διακρίνεται στη βιντεοσκοπημένη για το Youtube εμφάνιση του και διευκρίνησε:

"Επαναλαμβάνω: Δεν χρειάζομαι καμία επιβεβαίωση από τον πατέρα μου. Σταμάτησα να την αποζητώ χρόνια πριν. Ναι τον έχω ενοχλήσει στο παρελθόν, δεν το μετανιώνω, δεν μετανιώνω τίποτα. Ίσως γιατί εκείνος με είχε ενοχλήσει πριν από εμένα. Δεν έχουμε καμία πραγματική σχέση μεταξύ μας. Δεν έχουμε κακή σχέση. Δεν έχουμε τίποτα. Προσπάθησα να χτίσω μια επαφή με τον πατέρα μου αλλά μετά από κάποιο καιρό παραιτήθηκα" κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ