ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Πολ Ραντ είναι ο «πιο σέξι άντρας» σύμφωνα με το People - Οι διάσημοι στην ιστορία του τίτλου

Ο Πολ Ραντ είναι ο «πιο σέξι άντρας» σύμφωνα με το People - Οι διάσημοι στην ιστορία του τίτλου
ΑP Photo

Ο ηθοποιός Πολ Ραντ είναι ο πιο σέξι άντρας του κόσμου για το 2021, σύμφωνα με το περιοδικό People, το οποίο έχει καθιερώσει το συγκεκριμένο τίτλο.

Ο 52χρονος ηθοποιός ομολόγησε ότι του είναι δύσκολο να πιστέψει ότι είναι σέξι. «Αυτό με κάνει να νιώθω λίγο έξω από το νερά μου», είπε.

«Πιστεύω ότι όταν οι άνθρωποι το διαβάσουν θα πουν: "Τι;"» σχολίασε ο ηθοποιός στο PEOPLE. «Νομίζω ότι πολλοί άντρες θα έπρεπε να προηγούνται από εμένα για αυτόν τον τίτλο. Έχω αυτογνωσία. Πολλοί θα αναρωτιέστε πώς γίνεται να επέλεξαν εμένα… Δεν είναι ταπεινότητα αυτό, είναι η αλήθεια».

Αυτή η ταπεινότητα, μαζί με τα υπέροχα πράσινα μάτια και το χαμόγελό του είναι ο λόγος για τον οποίο το κοινό έχει ερωτευτεί τον Ραντ, εξηγεί παρόλα αυτά το δημοσίευμα του People.

Ο Ραντ συνεργάζεται αυτήν την εποχή με το Γουίλ Φέρελ για τη νέα σειρά «The Shrink Next Door». Η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει στην Apple TV+ στις 12 Νοεμβρίου ενώ στις 17 Νοεμβρίου θα προβληθεί στους κινηματογράφους η ταινία του Τζέισον Ράιτμαν «Ghostbusters: Afterlife», στην οποία ο Ραντ πρωταγωνιστεί.

Ο ίδιος ο Πολ Ραντ επιμένει ότι η ευτυχία βρίσκεται στο σπίτι του, με την επί 18 χρόνια σύζυγό του, Τζούλι και τα παιδιά τους. «Όταν σκέφτομαι τον εαυτό μου, τον σκέφτομαι μόνο ως σύζυγο και πατέρα», λέει ο ηθοποιός. «Όταν δεν δουλεύω είμαι μόνο με τη οικογένειά μου και αυτό μου αρέσει περισσότερο από κάθε τι άλλο».

Ο Πολ Ραντ με τη σύζυγό του, Τζούλι @AP Photo

Η σύζυγος του ηθοποιού ήταν το πρώτο άτομο που έμαθε για το νέο του τίτλο. «Είχε μείνει άναυδη», λέει ο ίδιος. «Ήταν πολύ γλυκιά. Μετά από το πρώτο σοκ, είπε: "Ω, βρήκαν τον σωστό". Και αυτό ήταν πολύ γλυκό. Πιθανότατα δεν έλεγε την αλήθεια, αλλά τι να πει;»

«Θα φτιάξω επαγγελματικές κάρτες» λέει γελώντας. «Εύχομαι αυτός ο τίτλος να με βοηθήσει επιτέλους και να με καλέσουν σε μία από αυτές τις σέξι εκδηλώσεις που διοργανώνουν με τον Μπραντ Πιτ, τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον Μάικλ Τζόρνταν. Είναι η ευκαιρία μου να πάρω και ένα από αυτά τα φοβερά γιοτ και να γίνω μυστήριος και κλειστός τύπος. Ανυπομονώ», κατέληξε ο Ραντ για τη ζωή του από δω και πέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ