ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Oι γυναίκες κατακτούν το Χόλιγουντ στη γιορτή του ELLE

Oι γυναίκες κατακτούν το Χόλιγουντ στη γιορτή του ELLE

To Mπέβερλι Χιλς έγινε σημείο αναφοράς για τη βιομηχανία του θεάματος, όταν και το περιοδικό ELLE κάλεσε τις σταρ να δώσουν το παρόν στην ετήσια εκδήλωση του "Οι γυναίκες του Χόλιγουντ".

Η Φελίσιτι Τζόουνς, η Λουπίτα Νιόγκο, η Κρίστεν Στιούαρτ και η Ντακότα Φάνινγκ περπάτησαν στο κόκκινο χαλί για τα ετήσια βραβεία που διοργανώνει το περιοδικό τιμώντας τις γυναίκες για την συμβολή τους στην βιομηχανία του κινηματογράφου.

Με αφορμή την πιθανότητα εκλογής εκλογής της πρώτης γυναίκας στον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ, οι σταρ τοποθετήθηκαν και για την πολιτική ατζέντα της χώρας. "Νομίζω ότι θα ήταν ένα δυνατό μήνυμα και θα ισχυροποιούσε τη θέση των ΗΠΑ στη διεθνή πολιτική σκηνή εάν εκλεγεί μία γυναίκα πρόεδρος" δήλωσε η Βρετανίδα ηθοποιός Έλεν Μίρεν.

"Έχω πάρει μέρος στην προεκλογική εκστρατεία και είναι πολύ διασκεδαστικό να είναι οι γυναίκες μαζί και λένε τις ιστορίες τους... ειδικά τώρα, σ’ αυτήν την εκλογική εκστρατεία, όταν οι γυναίκες είχαν να αποτινάξουν από πάνω τους τόσες βρομιές" είπε από την πλευρά της η βραβευμένη με Όσκαρ Κάθι Μπέιτς, υπαινισσόμενη την ρητορική που σημάδεψε την προεκλογική εκστρατεία των αμερικανικών εκλογών.

"Πάντα υπάρχει περισσότερη δουλειά που πρέπει να γίνει, αλλά έχω επιλέξει να επικεντρωθώ στα θετικά», δήλωσε η ηθοποιός Έιμι Άνταμς. "Υπάρχουν τόσες πολλές θαυμάσιες γυναίκες που έχουν κάνει μεγάλα άλματα για να επιφέρουν τις αλλαγές και πιστεύω ότι πρέπει να επικεντρωθούμε σ’ αυτό" πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ