ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Kρις Πρατ πιστεύει στον Θεό

O Kρις Πρατ πιστεύει στον Θεό

"Πωλούσα κουπόνια σε ένα spa για ανταλλαγή προϊόντων. Ήμουν καλός σ΄ αυτό. Γι αυτό πιστεύω στο Θεό. Νιώθω ότι ήταν όλα τέλεια σχεδιασμένα. Οι άνθρωποι μιλούν για την απόρριψη στο Χόλιγουντ. Είμαι τυχερός. Μπορείς να χάσεις το μυαλό σου" λέει ο ανερχόμενος πρωταγωνιστής της Tinseltown στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφιση του για το τελευταίο τεύχος του Vanity Fair.

Mε τον φακό του Mark Seliger να απαθανατίζει την άνεση του Πρατ μπροστά στην κάμερα ο Πρατ βούτηξε στα νερά της δημοσιότητας για το τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού που είναι σε πόλεμο με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο 37χρονος πρωταγωνιστής των Guardians of the Galaxy μίλησε για πολλά. Αποκάλυψε ότι έχασε τον ρόλο του Σκοτ Χάτεμπεργκ στην ταινία Moneyball το 2011 καθώς είχε παραπανίσια κιλά ("αυτή ήταν η πρώτη φορά που άκουσα κάποιον να λέει: δεν είστε αυτό που θέλουμε, είστε πάρα πολύ χοντρός. Έτσι αποφάσισα να χάσω κιλά, όπως γίνεται και στην πάλη. Όμως δεν μπορούσα να πληρώνω έναν προσωπικό γυμναστή, έτσι άρχισα το τρέξιμο και την αυστηρή δίαιτα και μείωσα το αλκοόλ" λέει) και αναφέρθηκε σε έναν άντρα που του όρισε τη ζωή, τον μεγαλύτερο αδελφό του Κάλι.

"Ήταν πάντα εκεί για μένα, να με υποστηρίξει, να βοηθήσει. Με αγαπούσε και με φρόντιζε. Περάσαμε τα παιδικά μας χρόνια να προπονούμαστε στην πάλη οκτώ ώρες κάθε μέρα. Κάποια Χριστούγεννα σε μία μουσική παράσταση, έπαιζε και τραγουδούσε. Η μητέρα μου άρχισε να κλαίει. Και τότε σκέφτηκα: Αυτό θέλω κάνω" είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ