ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Mr. Grey πρώτος ανάμεσα σε 100 πιο σέξι άντρες του 2017

O Mr. Grey πρώτος ανάμεσα σε 100 πιο σέξι άντρες του 2017

Ο Μr. Grey κατέκτησε την κορυφή στο δημοψήφισμα του Βρετανικού περιοδικού Glamour για τους 100 πιο σέξι άντρες του 2017 όπως τους όρισαν οι αναγνώστριες του.

Το περιοδικό παρουσιάζει του πιο καυτούς άντρες σε μία... αντίστροφη μέτρηση από τη θέση 100 μέχρι τη θέση ένα. Η λίστα περιλαμβάνει άντρες από την μικρή και μεγάλη οθόνη, την μουσική, τον αθλητισμό, τα σόσιαλ μίντια και γενικότερα από κάθε επαγγελματική κατηγορία κι όπως σημειώνει το περιοδικό, η κατάταξη προέκυψε ύστερα από ψηφοφορία των αναγνωστριών του.

Την 100η θέση κατέχει ο 48χρονος Γουίλ Σμιθ. Μία θέση πιο πάνω βρίσκεται ο 30χρονος ολυμπιονίκης και δημοσιογράφος Γκρεγκ Ράδερφορντ, ενώ στη θέση 98 είναι ο γνωστός 38χρονος ράπερ Κάνιε Γουέστ, που τον τελευταίο καιρό απασχολεί ιδιαίτερα τα μέσα ενημέρωσης.

Oρκωμοσία Τραμπ: «Ο Κάνιε Ουέστ δεν είναι παραδοσιακός Αμερικανός»

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο 37χρονος Λουκ Έβανς, στην τέταρτη θέση ο συνομήλικος του και συνάδελφος Τζέιμς Μακαβόι, την τρίτη θέση αράζει ο 30χρονος Ρόμπερτ Πάτινσον, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο 33χρονο ηθοποιός Έινταν Τέρνερ.

Βασιλιάς του σεξαπίλ στέφεται το μοντέλο και ηθοποιός Τζέιμι Ντόρναν. Ο 34χρονος Τζέιμι ή αλλιώς μίστερ Γκρέι των Πενήντα Αποχρώσων του Γκρι είναι το αρσενικό πρότυπο στο σεξ για τις αναγνώστριες που γύρισαν την πλάτη στις κλασισικές "αξίες".

Razzies: Τζόνι Ντεπ και Ντε Νίρο οι χειρότεροι του Χόλιγουντ σήμερα

Ο 53χρονος Τζόνι Ντεπ βρίσκεται στην 89η θέση, ο 36χρονος Τσάνινγκ Τέιτουμ στην 72η, ο Τζέραρντ Μπάτλερ στην 70η και ο 41χρονος Μπράντλεϊ Κούπερ στην 62η θέση.

Έξι πράγματα που μάθαμε από το νέο extended trailer του Fifty Shades Darker

Λίγο καλύτερα τα πήγε ο 46χρονος Ματ Ντέιμον που τον συναντάμε στην 61η θέση, ο 31χρονος Κριστιάνο Ρονάλντο στην 55η, ο 32χρονος πρίγκιπας Χάρι μία θέση πιο πάνω, ο 53χρονος Μπραντ Πιτ στην 51η, ο 42χρονος Λεονάρντο Ντικάπριο στην 48η, ο 41χρονος Ντέιβιντ Μπέκαμ στην 38η και ο 44χρονος Μπεν Άφλεκ στην 35η θέση.

Μεγάλοι απόντες οι Τζορτζ Κλούνεϊ και Τομ Κρουζ.

Ολόκληρη τη λίστα με τους 100 πιο σέξι άντρες μπορείτε να την δείτε εδώ. "¨Γιατί η πολιτική θα σας απασχολήσει αργότερα"...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ