ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιατί η Πάρις Τζάκσον είναι ήδη η star της επόμενης γενιάς

Γιατί η Πάρις Τζάκσον είναι ήδη η star της επόμενης γενιάς

Με το επώνυμο Τζάκσον είναι δύσκολο να μην κάνεις καριέρα στη βιομηχανία του θεάματος. Ειδικά αν το επώνυμο του βασιλιά της ποπ φέρει ένα κορίτσι με την ομορφιά μιας Πάρις το χρηματιστήριο της showbiz ανακαλύπτει μια μετοχή για χρυσές επενδύσεις.

Η 19χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, δείχνει πλέον τις προθέσεις της να μονοπωλήσει τα media. Από τη μία υπέγραψε συμβόλαιο αξίας εκατομμυρίων δολαρίων με μεγάλο οίκο μόδας και από την άλλη έχει "κλείσει" να παίξει και στην πρώτη της κινηματογραφική ταινία.

Η πρώτη εμφάνιση του 19χρονου μοντέλου στο Met Gala, ήταν προάγγελος της συνεργασίας με τον oίκο Calvin Klein καθώς η Πάρις θα είναι το νέο πρόσωπο του οίκου με συμβόλαιο αστρονομικής αξίας. Όμως η Πάρις δεν σταματάει εκεί.

Η κόρη του θρύλου της μουσικής βιομηχανίας μόλις πέρασε από καστ προκειμένου να παίξει τον πρώτο της ρόλο στη μεγάλη οθόνη σε ταινία μαζί με τη Σαρλίζ Θερόν.

Η ταινία, που δεν έχει ακόμη τίτλο, αφηγείται την ιστορία του Χάρολντ Σογίνκα (που υποδύεται ο Ντέιβιντ Ογιελόβο) επιχειρηματία, ο οποίος συλλαμβάνεται για λαθρεμπόριο ναρκωτικών στη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Μεξικό. Η Πάρις Τζάκσον θα είναι η Νέλυ, η οποία περιγράφεται ως "τολμηρή 20χρονη".

Το σκοτεινό κωμικό θρίλερ θα σκηνοθετήσει ο Αυστραλός, Νας Έντγκερτον για την Amazon Studios. Το σενάριο της ταινίας έγραψαν οι Άντονι Ταμπάκις και Ματ Στόοουν.

Στο καστ της ταινίας, εκτός από τη Θερόν και τον Ογιελόβο, συμμετέχουν πολλά γνωστά ονόματα, μεταξύ των οποίων οι: Αμάντα Σάιφρεντ, Γιουλ Βάσκεζ, Θάντι Νιούτον και ο αδερφός του σκηνοθέτη, Τζόελ Έντγκερτον, αναφέρει η New York Post.

Επιπλέον η 19χρονη ενζενί έχει υπογράψει συμβόλαιο με το υψηλού κύρους πρακτορείο μοντέλων IMG και λίγο μετά το shooting για το Vanity Fair και το Harper's Bazaar φωτογραφήθηκε και για τη Vogue Αυστραλίας καθώς "'άτομο του στενού της περιβάλλοντος δήλωσε σε αμερικανική ιστοσελίδα ότι σκοπεύει να εργαστεί σκληρά για να φτάσει πολύ ψηλά".

Το νεό It Girl του Χόλιγουντ κουβαλάει ένα επώνυμο παλιό και ευπώλητο και η Πάρις Τζάκσον μοιάζει έτοιμη και κυρίως πρόθυμη να το δικαιώσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ