ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Rihanna & Delevingne στην πιο ακριβή Γαλλική ταινία όλων των εποχών

Rihanna & Delevingne στην πιο ακριβή Γαλλική ταινία όλων των εποχών

Επιστρέφοντας στο φαντασιακό σύμπαν μετά το "Πέμπτο Στοιχείο" ο σκηνοθέτης Λικ Μπεσόν φέρνει στη μεγάλη οθόνη τη Rihanna και την Cara Delevingne στην πιο ακριβή γαλλική ταινία όλων των εποχών.

To "Valerian" βασίζεται στο graphic novel "Valérian and the City of a Thousand Planets" του 1967 και εκτυλίσσεται τον 28ο αιώνα, όταν η ανθρωπότητα έχει κατακτήσει το χωροχρόνο.

Με συνολικό προϋπολογισμό 197,47 εκατομμύρια ευρώ πρόκειται για την πιο ακριβή γαλλική ταινία όλων των εποχών.

Στην πρεμιέρα της ταινίας η Cara Delevingne αποκάλυψε ότι η ταινία, στην οποία συμμετείχε έπαιξε μεν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση να ξυρίσει τα μαλλιά της, αλλά δεν ήταν και ο μοναδικός λόγος.

Η Delevingne εμφανίστηκε πρώτη φορά με το τολμηρό look, με πλατινέ πολύ κοντό μαλλί τον Απρίλιο όταν έπαιρνε μέρος στα γυρίσματα της ταινίας "Life a Year", στην οποία υποδύεται μια νεαρή γυναίκα που πάσχει από καρκίνο και έχει μόνον έναν χρόνο ζωής.

Για τη Βρετανίδα αστή είναι μια ευκαιρία να αξιοποιήσει τη νέα εμφάνισή της ως έναν τρόπο αμφισβήτησης των παραδοσιακών προτύπων ομορφιάς.

"Όταν το έκανα ήταν πραγματικά απελευθερωτικό" δήλωσε στο WWD. "Αισθάνθηκα ένα είδος δύναμης ότι δεν χρειάζονται μαλλιά για να είσαι όμορφος κι αυτό ήταν το μήνυμα που πραγματικά ήθελα να διαδώσω".

Είπε ακόμη ότι εκτός από τα μαλλιά άλλαξε τον τρόπο που ντύνεται και τον τρόπο που προσεγγίζει το στiλ.

Η Delevingne δεν είναι η μοναδική καλλιτέχνης που επέλεξε τα πολύ κοντά μαλλιά. Η ηθοποιός, Κρίστεν Στιούαρτ και η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι έκοψαν πολύ κοντά τα μαλλιά τους πρόσφατα.

"Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα που μπορώ να φορέσω" είπε. "Προτιμώ περισσότερο να φορώ φορέματα, επειδή μπορώ να δω τη θηλυκότητά μου με διαφορετικό τρόπο. Το γεγονός ότι δεν ξοδεύω χρήματα για τα μαλλιά είναι το αγαπημένο μου κομμάτι", σύμφωνα με το Harper's Bazaar.

"Εκείνο που θέλω, είτε συμμετέχω σε ταινίες, είτε εργάζομαι με φιλανθρωπικές οργανώσεις, είτε συμμετέχω στη δημιουργία σειρών ντοκιμαντέρ προσπαθώ να διαδώσω θετικά μηνύματα" είπε τονίζοντας ότι εστιάζει στην ενδυνάμωση των νέων γυναικών μέσω του έργου της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ