ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μαρκλ & πρίγκιπας Χάρι: Το φωτορομάντζο του έρωτα τους σε 16 καρέ

Μέγκαν Μαρκλ & πρίγκιπας Χάρι: Το φωτορομάντζο του έρωτα τους σε 16 καρέ

Για πρώτη φορά σε δημόσια θέα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κρατήθηκαν από τα χέρια και αυτό είναι είδηση -ακόμη και για το αυστηρό BBC που βλέπει την είδηση της επισημοποίησης του έρωτα τους να φιγουράρει στην κορυφή των πιο δημοφιλή θεμάτων της ημέρας...

"Η Μάρκλ ίσως άφησε και υπονοούμενο για γάμο" σημειώνει το ΤΙΜΕ για την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση τους στο Τορόντο, εκεί όπου λαμβάνει χώρα η αθλητική διοργάνωση Invictus Games που καθιέρωσε ο Χάρι.

Η Μαρκλ, ντυμένη με σκισμένο στο γόνατο τζιν και ένα λευκό button-down πουκάμισο που φέρει την ονομασία "The Husband Shirt" (Το πουκάμισο του συζύγου) είναι σχεδιασμένο από τη Misha Nonoo.

Μπορεί στο παρελθόν το πολυσυζητημένο ζευγάρι να έχει απαθανατιστεί από το φακό των παπαράτσι αλλά αυτή είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση τους ως ζευγάρι και θεωρείται η επισημοποίηση μιας σχέσης που πουλάει πολύ.

Ο Χάρι, 33, είναι σε σχέση με την Μέγκαν Μαρκλ, 36, εδώ και ένα χρόνο και πρόσφατα έγινε εξώφυλλο στο Vanity Fair μιλώντας -κυρίως- για τη σχέση της.

Όπως αναφέρει το ΤΙΜΕ οι ιστοσελίδες οnline στοιχηματισμού δίνουν έξι προς 4 ότι το ζευγάρι θα είναι αρραβωνισμένο μέχρι το τέλος του 2017 και 3 προς 1 ότι θα παντρευτεί μέσα στο 2018.

Τα στοιχήματα ήδη πέφτουν βροχή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ