ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Όσα ξέρουμε για τον πολυαναμενόμενο όγδοο κύκλο

Game of Thrones: Όσα ξέρουμε για τον πολυαναμενόμενο όγδοο κύκλο
IMDb

«Ο Χειμώνας είναι Εδώ» (και πρέπει όλοι να είμαστε μαζί) έχει πει –και επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία- ο Τζον Σνόου. Κι όσοι είδαμε τον 7ο κύκλο του Game of Thrones, ξέρουμε ότι ο Χειμώνας έφτασε. Και τώρα, τι;

Πόσο θα χρειαστεί να περιμένουμε για την όγδοη σεζόν; Θα υπάρξουν καινούριοι χαρακτήρες; Πόσα θα είναι τα επεισόδια; Κι όταν τελειώσει αυτός ο κύκλος, που είναι και ο τελευταίος, αποχαιρετούμε το Game of Thrones μια για πάντα;

Να κάποιες πρώτες απαντήσεις. Μερικές, γεμάτες υποσχέσεις…

Ο Νικολάι Κόστερ Βαλντάου, που υποδύεται τον Τζέιμι Λάνιστερ τον αδελφό της Σέρσι, είπε στο “Collider” ότι η παραγωγή του 8ου κύκλου ξεκινά αυτόν τον μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι εάν βασιστούμε στα χρονοδιαγράμματα παραγωγής των προηγούμενων κύκλων, θα δούμε τον τελευταίο κύκλο το καλοκαίρι του 2018. Ή, την άνοιξη του 2019, το αργότερο. Και στις δύο περιπτώσεις, πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή.

MV5BMjE4MTUxNjEyOF5BMl5BanBnXkFtZTgwMDA0NDEzMzI. V1 SX1500 CR001500999 AL


IMDb

Και ναι, ας προετοιμαστούμε να συναντήσουμε καινούριους χαρακτήρες. Ο δικτυακός τόπος των φανατικών οπαδών της τηλεοπτικής σειράς, “Watchers on the Wall” προέβη προσφάτως σε αποκαλύψεις για το casting. Επτά καινούριοι χαρακτήρες: ένας μισθοφόρος, ένας αγρότης στο Βορρά, ένα θρασύτατο αλλά γοητευτικό κορίτσι επίσης από το Βορρά (μπορεί να είναι συγγενής των Σταρκ;), ένας φρουρός επίσης στο Βορρά, ένας ναύτης και δύο φύλακες.

fb1


Facebook/Game of Thrones

Ως προς τον αριθμό των επεισοδίων του κύκλου, από τη στιγμή που το HBO αποφάσισε να μοιράσει τα τελευταία 13 επεισόδια της σειράς σε δύο κύκλους, ο 8ος κύκλος θα έχει έξι επεισόδια. Απογοήτευση; Ας μη βιαστούμε, γιατί μπορεί να είναι μεγαλύτερης διάρκειας. «Δεν το κουβεντιάσαμε αυτό ακόμη γιατί δεν ξέρω ποια θα είναι η διάρκεια των επεισοδίων» δήλωσε ο επικεφαλής προγραμματισμού του HBO, Κέισι Μπλόις. «Το να είναι δίωρο το κάθε επεισόδιο είναι λίγο υπερβολικό, αλλά είναι σπουδαία σειρά, άρα ποιος ξέρει;» κατέληξε, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Και μετά; Μπορεί ο 8ος κύκλος να είναι ο τελευταίος κύκλος του GoT, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ιστορία τελειώνει. Το HBO έχει ήδη ανακοινώσει ότι δουλεύει σε παραπάνω από μία ιστορίες που θα «γεννηθούν» από την αγαπημένη μας σειρά. Αλλά οι ιστορίες αυτές, δυστυχώς, δεν θα προέλθουν ούτε από την πέννα του Ντέιβιντ Μπένιοφ ούτε από αυτήν του Ντάνιελ Μπ. Γουέις, που έγραφαν τα σενάρια της τηλεοπτικής σειράς που αγαπήσαμε. Θα επιζήσουμε. Φτάνει να μην πάψει να υπάρχει αυτός ο μαγικός κόσμος.

jfnufmvgydfbk4c9rm5d


pictures-and-images.net

ΔΗΜΟΦΙΛΗ