ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βάιολετ Άφλεκ: όσα πρέπει να ξέρετε για την 11χρονη κόρη του Μπεν Άφλεκ πριν γίνει πιο διάσημη

Βάιολετ Άφλεκ: όσα πρέπει να ξέρετε για την 11χρονη κόρη του Μπεν Άφλεκ πριν γίνει πιο διάσημη

Πρόσφατα, όταν ο πατέρας της και παράγοντας στο Χόλιγουντ Μπεν Άφλεκ βραβεύθηκε για την ανθρωπιστική του δράση η 11χρονη, κλώνος της μητέρας της Τζένιφερ Γκάρνερ, Βάιολετ δεν έδειξε τον παραμικρό ενθουσιασμό. "Μπαμπά, η μαμά έχει ήδη ένα τέτοιο βραβείο" ήταν το σχόλιο της νέας γενιάς των Άφλεκ που προφανώς και θα απασχολήσει το Χόλιγουντ.

Η Βάιολετ Άφλεκ αναδεικνύεται σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα τέκνα celebrities σε όλον τον πλανήτη. Μπορεί ο μπαμπάς της, ο Μπεν Άφλεκ και η μαμά της, η Τζένιφερ Γκάρνερ να μην είναι πια μαζί, αλλά η 11χρονη Βάιολετ ζει ήδη μια ζωή που αξίζει να παρακολουθεί κανείς.

Είναι η μεγαλύτερη των τριών παιδιών του διάσημου (τέως) ζεύγους: η Σεραφίνα είναι οκτώ χρονών και ο Σάμουελ, πέντε.

Δεν εντυπωσιάζεται εύκολα και αυτό είναι λογικό όταν ο μπαμπάς σου είναι ο Batman κι η μαμά σου η Electra. Όταν στις αρχές του 2017 ο Άφλεκ τιμήθηκε με το ανθρωπιστικό βραβείο για τη φιλανθρωπική δραστηριότητά του στο Κονγκό η εντεκάχρονη κόρη του υπενθύμισε ότι η μητέρα της έχει ήδη κατακτήσει την αναγνώριση...

Σε μια εμφάνισή του στο "The Ellen DeGeneres Show" ο Μπεν Άφλεκ εξομολογήθηκε ότι η Βάιολετ και όλοι οι φίλοι της "ζουν" για ν' ακούν Radio Disney:

"Όταν μπαίνουμε στο αυτοκίνητο, πρέπει να το βάλω αμέσως. Και πρέπει να παίζει συνέχεια. Ακούω πολύ τις ρομαντικές περιπέτειες των χαρακτήρων του Ντίσνεϊ που είναι στο Disney Channel".

https://www.instagram.com/p/p

Επιπλέον η Βάιολετ λατρεύει τη Τέιλορ Σουίφτ -την αδυναμία της την αποκάλυψε ο πατέρας της στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή. "Πηγαίνουμε σε συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ. Αυτή είναι η ζωή μου" είπε.

Κατά τα φαινόμενα, η Βάιολετ είναι μια προσωπικότητα που αξίζει προσοχής. Προς το παρόν, λόγω κυρίως των διάσημων γωνιών της. Αλλά τα σημάδια είναι εδώ. Καθώς περνούν τα χρόνια, θα παρακολουθούμε τη Βάιολετ Άφλεκ κι όχι την κόρη της Τζένιφερ Γκάρνερ και του Μπεν Άφλεκ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ