ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πικέ-Σακίρα: Με δύο αναρτήσεις βάζουν τέλος στις φήμες χωρισμού

Πικέ-Σακίρα: Με δύο αναρτήσεις βάζουν τέλος στις φήμες χωρισμού

Χωρίζουν ή δεν χωρίζουν; Μετά τους Μπραντ Πιτ & Αντζελίνα Τζολί που ίσως τελικά δεν χωρίζουν το διάσημο ζευγάρι των Ζεράρ Πικέ και Σακίρα απαντάει στα δημοσιεύματα που θέλουν τη σχέση τους μια υπόθεση από το παρελθόν, διασκεδάζοντας τις φήμες. 

Πικέ και Σακίρα έχουν βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα εδώ και κάποιες εβδομάδες. Πολλές ενημερωτικές ιστοσελίδες, από tabloid της Κολομβίας μέχρι και το πιο έγκριτο Sports Illustrated μόλις πριν μια εβδομάδα υποστήριξαν με δημοσιεύματα τους ότι το τέλος αυτής της πολυφωτογραφημένης σχέσης είναι δεδομένο.

Περνώντας στην άμυνα όπως πολύ καλά γνωρίζει να κάνει ο Πικέ όχι μόνο απάντησε αλλά και διασκεδάζει τις φήμες του χωρισμού του από την Κολομβιανή βασίλισσα της latin pop ο Πικέ της Μπαρτσελόνα πήρε το λόγο στα χέρια του.

Μετά τις αναρτήσεις που ήθελαν το ζευγάρι να βάζει επίλογο στη σχέση του ο Πικέ έκανε μια γεμάτη από emoji αγάπης ανάρτηση στο Twitter για τη γυναίκα της ζωής του που τραγουδάει μια μπαλάντα προφανώς για τον ίδιο.

Σαν να μην ήταν αυτό αρκετό, ο εκπρόσωπος τύπου της Σακίρα σχολίασε τα κουτσομπολιά ως "μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αμαυρωθεί η φήμη του Πικέ" στο HOLA!

Τέλος, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι η τραγουδίστρια από τη Λατινική Αμερική εξακολουθεί να είναι η δική του προσωπική αδυναμία ο Πικέ έκανε ανάρτηση στο Instagram Stories του.

Σε αυτό ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα παρακολουθεί τη μητέρα των δύο παιδιών του στις πρόβες της πριν από μια εμφάνιση της στις μεγάλες σκηνές που τις παραδίδονται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ