ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tζένιφερ Λόπεζ, Ρίκι Μάρτιν, Καρντάσιαν, Γκόμεζ στον τηλεμαραθώνιο των $26 εκ. για το Πουέρτο Ρίκο

Tζένιφερ Λόπεζ, Ρίκι Μάρτιν, Καρντάσιαν, Γκόμεζ στον τηλεμαραθώνιο των $26 εκ. για το Πουέρτο Ρίκο

Η αφρόκρεμα της latin και όχι μόνο μουσικής βιομηχανίας συναντήθηκε στη μεγάλη σκηνή για τα θύματα του Πουέρτο Ρίκο με πρωτοστάτη την Τζένιφερ Λόπεζ που ηγήθηκε ενός σχήματος για να συγκεντρώσει 26 εκατομμύρια δολάρια για τη χώρα.

Έχοντας στο πλευρό της τον τωρινό σύντροφο της Άλεξ Ροντρίγκεζ αλλά και τον πρώην σύζυγο της Μαρκ Άντονι η JLo ήταν η οικοδέσποινα στον τηλεμαραθώνιο One Voice: Somos Live που προβλήθηκε από NBC και Univision για να φέρει στο τσακισμένο από τον Τυφώνα Μαρία, Πουέρτο Ρίκο, την απαραίτητη οικονομική βοήθεια.

Στα τηλέφωνα των δωρεών απαντούσε μια πλειάδα από stars, ανάμεσα τους οι Kιμ Καρντάσιαν, Σελένα Γκόμεζ, Τζέιμι Φοξ και Χάιντι Κλουμ.

Πέρα από την οικοδέσποινα της βραδιάς εμφανίστηκαν οι Ντέμι Λοβάτο, Μπρούνο Μαρς, DJ Khaled, Ρίκι Μάρτιν, Mary J. Blige, Γκουέν Στεφάνι ενώ έκαναν εμφανίσεις αναρίθμητοι επώνυμοι όπως οι Μαρίσα Τομέι, Ντέμπρα Μέσινγκ και Έλεν ΝτεΤζένερις καλώντας τον κόσμο σε ένα τηλεμαραθώνιο αγάπης.

https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p

Η Τζένιφερ Λόπεζ εντυπωσίασε με το χορό και παρότρυνε τους πάντες να βοηθήσουν σε αυτή τη συμαχία ανθρωπισμού για καλό σκοπό. Ο τηλεμαραθώνιος συγκέντρωσε 26 εκατομμύρια δολάρια.

"Κάποιες ζημιές δεν καθαρίζουν με χαρτί κουζίνας"

Επιπλέον η Λόπεζ σχολίασε την πρόσφατη επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στο στο Πουέρτο Ρίκο. "Κάποιες ζημιές δεν καθαρίζουν με χαρτί κουζίνας" σχολίασε για την εμφάνιση του όπου ο Τραμπ πέταξε χαρτοπετσέτες στους επιζήσαντες του τυφώνα.

Η Tζένιφερ Λόπεζ ήταν από τις πρώτες επαγγελματίες του χώρου του θεάματος που έκανε δωρεά ενός εκατομμυρίου δολαρίων για τη χώρα καταγωγής, το Πουέρτο Ρίκο.

SOMOSPOSTER

ΔΗΜΟΦΙΛΗ