ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι αγαπημένες σειρές του μικρού πρίγκιπα Τζορτζ

Οι αγαπημένες σειρές του μικρού πρίγκιπα Τζορτζ
Getty Images/Ideal Images/Chris Jackson

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει αποκαλύψει ποιες ταινίες απολαμβάνει να παρακολουθεί με τον μικρό πρίγκιπα Τζορτζ, όταν δεν συμμετέχουν στις πολλές υποχρεώσεις που έχουν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ αποκάλυψε τις πληροφορίες αυτές κατά τη συμμετοχή του σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά που έγινε με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας Paddington 2 μέσα σε ένα vintage ατμοκίνητο τραίνο της British Pullman.

Ο μικρός πρίγκιπας μπορεί να είναι ο τρίτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, αλλά είναι επίσης και ένας μεγάλος θαυμαστής της Ντίσνεϊ, όπως άλλωστε αρμόζει σε ένα τετράχρονο.

«Του αρέσει πολύ "Ο βασιλιάς των λιονταριών"», είπε ο Γουίλιαμ και πρόσθεσε: «το έχουμε δει αρκετές φορές. Όπως παρακολουθήσαμε πολλές φορές το "Octonauts", ενώ έχει δει και κάποιες από τις ταινίες Lego. Γενικά έχει δει πολλές τέτοιες ταινίες».

Ο Γουίλιαμ συνοδεύονταν από τη σύζυγό του και τον αδελφό του Χάρι, ενώ στην εκδήλωση που αφορούσε παιδιά από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζει η βασιλική οικογένεια παραβρέθηκαν και ηθοποιοί από την ταινία Paddington.

GettyImages 861917884


Eamonn M. McCormack/Getty Images

Νωρίτερα φέτος το βασιλικό ζεύγος είχε δηλώσει στο «Ράδιο Ένα» του BBC ότι παρακολουθεί ανελλιπώς το «Game of Thrones» και το «Homeland».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ