ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Είναι αισχρό & ανελέητο»: Ο Τομ Χανκς μισεί να μιλάει για τις ταινίες του

«Είναι αισχρό & ανελέητο»: Ο Τομ Χανκς μισεί να μιλάει για τις ταινίες του
REUTERS/Andrew Kelly

Ο Τομ Χανκς συνήθως είναι χαμογελαστός και σπάνια μιλάει αυστηρά για τη βιομηχανία του κινηματογράφου από την οποία κρατάει πάντα αποστάσεις ασφαλείας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six ο φιλέλληνας ηθοποιός απασφάλισε εναντίον των επικοινωνιακών στατηγικών των studio και τα press junkets.

"Ένα press junket ενόψει μίας κινηματογραφικής ταινίας είναι ό,τι πιο αισχρό μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος. Είναι ανελέητο" δήλωσε ο 61χρονος ηθοποιός, σύμφωνα με το Page Six.

"Είναι μία στρατηγική που ακολουθείται και νομίζουν ότι έτσι θα μπορέσουν να προβάλλουν την ταινία στα διεθνή πρωτοσέλιδα" είπε.

Όταν έψαχνε τη σύζυγο του Ρίτα Γουίλσον -εις μάτην

https://www.instagram.com/p/p

Μάλιστα θυμήθηκε μια φορά που ξύπνησε στη σουίτα ενός ξενοδοχείου κατά την προώθηση μιας ταινίας του και έψαχνε τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, μέχρι που συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν μαζί της για τουλάχιστον μιάμιση εβδομάδα.

"Το μόνο που ήξερα είναι ότι ερχόταν στις 8.15 το πρωί για να μου φτιάξουν τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Δεν είχα ιδέα σε ποια πόλη ήμουν" τόνισε ο ηθοποιός.

Αναφερόμενος για το πώς αισθάνονται οι άλλοι ηθοποιοί στις προωθητικές συνεντεύξεις είπε ότι "όταν βλέπετε τους star να μιλάνε για τις ταινίες τους, πρέπει να καταλαβαίνετε ότι μισούν τον εαυτό τους. Η ταινία που έχουν γυρίσει είναι μία σκιά στο παρασκήνιο. Ακόμα κι όταν τις βλέπουν, δεν θυμούνται τίποτα".

Τι είναι το press junket

Press junket είναι το πολύωρο κλείσιμο σε ξενοδοχείο, στούντιο ή άλλο επιλεγμένο χώρο για διαδοχικές, αλλεπάλληλες προωθητικές συνεντεύξεις σε επιλεγμένους δημοσιογράφους με σκοπό την προβολή νέας ταινίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ