ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τομ Τζόουνς: Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και ο θρύλος της μουσικής

Τομ Τζόουνς: Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και ο θρύλος της μουσικής

Υπερασπιζόμενος μια αλήθεια, ότι οισεξουαλικές παρενοχλήσεις δεν έχουν να κάνουν με το φύλο ή το επάγγελμα ο Ουαλός τραγουδιστής σερ Τομ Τζόουνς φέρνει στο φως τη δική του περιπέτεια.

Με αφορμή το σκάνδαλο με τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, ο σερ Τζόουνς μίλησε στο ραφιοφωνικό σταθμό 5 του ΒΒC. Ερωτηθείς για την επιδημία σεξουαλικής κακοποίησης που ξεδιπλώνεται καθημερινά ο Τζόουνς είπε:

"Ναι. Στην αρχή, ναι. Υπήρξαν μερικά τέτοια περιστατικά. Αλλά τα απέφυγα. Απλά βγήκα έξω... αλλά αυτό που συμβαίνει στις γυναίκες το παθαίνουν και οι άντρες... το υφίστανται... Τα πράγματα συνέβαιναν πάντα και στη μουσική βιομηχανία. Υπήρχαν άνθρωποι που διαμαρτύρονται για τη δημοσιότητα και για διάφορα πράγματα που πρέπει να κάνουν για να υπογράψουν ένα συμβόλαιο δίσκου, ακριβώς όπως γίνεται και για ένα κινηματογραφικό συμβόλαιο. Δεν ήταν κάτι κακό, απλώς κάποιος προσπάθησε να με πιέσει... ήταν μία ερώτηση στην οποία απάντησα: 'Όχι ευχαριστώ'" είπε.

"Υπάρχει πάντα αυτό το στοιχείο, οι άνθρωποι με δύναμη που μερικές φορές την καταχρώνται. Αλλά δεν το κάνουν όλοι, υπάρχουν και καλοί άνθρωποι" πρόσθεσε.

tomjones60s

Facebook/SirTomJones

Αναφορικά με την υπόθεση Γουάινσταϊν ο Τζοουνς πρόσθεσε ότι πιστεύει στη Δικαιοσύνη και ελπίζει να νικήσει αυτή στο τέλος.

"Μερικά πράγματα που συμβαίνουν στον χώρο του θεάματος καλύπτονται και προβάλλονται άλλα... Τελικά το δίκαιο θα θριαμβεύσει. Αν κάποιος έχει κάνει λάθη, πρέπει να τα πληρώσει ή να αποδείξει ότι είναι αθώος" τόνισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ