ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Fake news: Ο Μπραντ Πιτ δεν έχει σχέση με την 21χρονη Έλα Πάρνελ

Fake news: Ο Μπραντ Πιτ δεν έχει σχέση με την 21χρονη Έλα Πάρνελ

Ο Μπραντ Πιτ δεν έχει ερωτική σχέση με την 21χρονη ηθοποιό Έλα Πάρνελ που έγινε γνωστή από το ρόλο της ως μια νεότερη εκδοχή του χαρακτήρα της Αντζελίνα Τζολί στην κινηματογραφική επιτυχία της Disney "Maleficent". Ό,τι και αν υποστηρίζoυν περιοδικά και ιστοσελίδες των tabloid.

Αυτό επιβεβαίωσε ανώνυμη πηγή από τον κύκλο της Πάρνελ που διέψευσε τις φήμες στο "Insider" που πρωτοδημοσίευσε το περιοδικό αμφίβολης εγκυρότητας "In Touch".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ "ο Μπραντ Πιτ φαίνεται να συνέρχεται μετά τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί και όλα δείχνουν ότι ξεκίνησε μία νέα σχέση με τη Βρετανίδα ηθοποιό Έλα Παρνέλ".

"Η 21χρονη Έλα είναι κατά 32 χρόνια νεώτερη από τον σούπερ σταρ του Χόλιγουντ και σε ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας υποδύθηκε σε νεαρή ηλικία την Αντζελίνα". Σύμφωνα με το "In Touch" το ζευγάρι είναι τόσο ερωτευμένο "που δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια ο ένας για τον άλλον".

"Ο Μπραντ είχε την Έλα στο μυαλό του από την αρχή. Η Έλα είναι απίστευτα κολακευμένη από την προσοχή που της δείχνει. Λέει στους φίλους της ότι ήταν πάντα ο νούμερο ένα διάσημος γι’ αυτήν" λέει το δημοσίευμα που είναι ακόμη ένα fake ειδησάριο.

https://www.instagram.com/p/p

Το "In Touch" υποστηρίζει ότι ο Πιτ αποφάσισε να δώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παραγωγή του για το κανάλι "Starz", "Sweetbitter" που έχει αναλάβει η εταιρία παραγωγής του ηθοποιού "Plan B".

Επιπλέον το περιοδικό θέλει τη "Τζολί φανερά εκνευρισμένη με τη νέα γυναίκα στη ζωή του Πιτ και το ρόλο που της έδωσε".

ELLA

Aκόμη και αν η ίδια το αρνείται το περιοδικό επιμένει ότι η "21χρονη Πάρνελ είναι ερωτοχτυπημένη από μικρή με τον 53χρονο Πιτ -τον ήθελε από πάντα!".

Όπως αναφέρει το "Insider" τόσο ο εκπρόσωπος του Πιτ όσο και της Παρνέλ αρνούνται τη σχέση.

Tέλος η Αντζελίνα Τζολί έκοψε τα μαλλιά της κάπως πιο κοντά. Το "In Touch" ίσως θεωρεί ότι έτσι η Τζολί ξεπερνάει "τον πόνο" -αν και η ίδια δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ