ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τσάνινγκ Τάτουμ: Γυρνάει την πλάτη στην εταιρία των Γουάινσταϊν & αποχωρεί

Τσάνινγκ Τάτουμ: Γυρνάει την πλάτη στην εταιρία των Γουάινσταϊν & αποχωρεί
Facebook/channingtatum

Με το σκάνδαλο Γουάινσταϊν να αποδεινύεται τόσο τοξικό για τη φήμη αλλά και την ακριέρα όσων δεν στάθηκαν απέναντι του, ο ηθοποιός Τσάνινγκ Τέιτουμ ανακοίνωσε ότι σταματάει τη συνεργασία του με την εταιρία The Weinstein Company μετά τις συνεχιζόμενες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Tην απόφαση ανακοίνωσε ο ίδιος αλλά και ο συμπαραγωγός του, Ριντ Κάρολιν που πήραν αποστάσεις από την επωνυμία "Weinstein" και δεν θα προσχωρήσουν στην προσαρμογή της νουβέλας "Forgive Me, Leonard Peacock" του Μάθιου Κουίκ, η οποία πραγματεύεται τις καταγγελίες ενός παιδιού για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη.

Ταυτόχρονα ο ηθοποιός εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στις γυναίκες που μίλησαν για τις παρενοχλήσεις που δέχτηκαν και πρόσθεσε ότι θα κόψει όλους τους δεσμούς με την εταιρία παραγωγής του Γουάινσταιν.

"Οι γενναίες γυναίκες που είχαν το θάρρος να σηκωθούν και να πουν την αλήθεια για τον Χάρβεϊ Γουάινσταιν είναι ηρωίδες" έγραψε στο Facebook το αστέρι του Χόλιγουντ.

"Βάζουν τα λιθάρια που θα οικοδομήσουν τον δίκαιο κόσμο που όλοι αξίζουμε να ζήσουμε. Το έργο που θα κάναμε μαζί με την TWC ήταν το βιβλίο του Μάθιου Κουίκ Forgive Me, Leonard Peacock, μια ιστορία για ένα αγόρι του οποίου η ζωή καταστράφηκε από την σεξουαλική κακοποίηση" έγραψε.

Η ταινία θα σηματοδοτούσε το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Τέιτουμ και του Κάρολιν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ