ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

The Doors: 50 χρόνια μετά το «Strange Days» κυκλοφορεί σε συλλεκτική έκδοση (video)

The Doors: 50 χρόνια μετά το «Strange Days» κυκλοφορεί σε συλλεκτική έκδοση (video)

Ένας ιδανικός τρόπος να γιορτάσεις 50 χρόνια μουσικής κληρονομιάς. Οι The Doors ανακοίνωσαν ότι θα επανακυκλοφορήσουν το album "Strange Days" στην γνήσια μεν, remastered δε έκδοση του.

Η έκδοση με αφορμή μισό αιώνα κυκλοφορίας από την πρώτη φορά που βρέθηκε στα δισκοπωλεία το 1967 έχει ενθουσιάσει τους αναρίθμητους φαν του ιστορικού συγκροτήματος.

Το album θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου σε μορφή διπλού CD, βινυλίου αλλά θα διατεθεί και σε ψηφιακές πλατφόρμες.

Το "Strange Days" θα κυκλοφορήσει στην original stereo mix εκδοχή του αλλά και στο αρχικό μονοφωνικό του μιξάρισμα, με σημειώσεις από τον μουσικό δημοσιογράφο David Fricke και αρκετές ανέκδοτες φωτογραφίες ενώ τη μουσική παραγωγή της έκδοσης ανέλαβε ο μουσικός παραγωγός που είχε συνεργαστεί και στο original album πενήντα χρόνια πριν, Bruce Botnick.

Είναι το δεύτερο album των Jim Morrison, Ray Manzarek, Robby Krieger και John Densmore και κατέκτησε την τρίτη θέση στα charts του Billboard.

Στο album συμπεριλαμβάνονται τα single "Love Me Two Times" και "Strange Days" -με το δεύτερο να θεωρείται ιστορικό καθώς είναι ένα από τα πρώτα κομμάτια της ροκ με synthesiser στην παραγωγή του.

Το επετειακό δώρο της μπάντας στους φαν του συμπληρώθηκε από την δημοσιοποίηση της HD έκδοσης του video του ομότιτλου κομματιού, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το tracklist της πολυαναμενόμενης κυκλοφορίας

DOORS1

Side One

  1. Strange Days
    2. You’re Lost Little Girl
    3. Love Me Two Times
    4. Unhappy Girl
    5. Horse Latitudes
    6. Moonlight Drive
    7. Side Two

Side Two

  1. People Are Strange
    2. My Eyes Have Seen You
    3. I Can’t See Your Face In My Mind
    4. When The Music’s Over

ΔΗΜΟΦΙΛΗ