ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kιτ Χάρινγκτον: Δηλώνει κουρασμένος από τη μανία για το Game of Thrones - ανυπομονεί να τελειώσει

Kιτ Χάρινγκτον: Δηλώνει κουρασμένος από τη μανία για το Game of Thrones - ανυπομονεί να τελειώσει

Kάποιοι θέλουν να είναι πλούσιοι και διάσημοι. Άλλοι που είναι ήδη πλούσιοι και διάσημοι θα ήθελαν να είναι, αν όχι φτωχοί, σίγουρα κάπως πιο άσημοι. Στη δεύτερη κατηγορία συγκαταλέγεται ο Κιτ Χάρινγκτον και Τζον Σνόου του Game of Thrones.

Mιλώντας στη The Guardian o Xάρινκγτον είπε ότι είναι συγκρατημένα χαρούμενος που το επικό σίριαλ φαντασίας ολοκληρώνει τον κύκλο του και εξομολογήθηκε ότι δεν ξετρελαίνεται όταν τον αναγνωρίζουν οι fan στο δρόμο.

“Η μανία με το Παιχνίδι του Θρόνου (σσ. Thronesmania) είναι περίεργη και παράξενη" αναφέρει το άρθρο. "Όπως όταν είσαι στην Ισπανία και υπάρχουν 500, ίσως και 600 άτομα που έχουν κατασκηνώσει έξω από το ξενοδοχείο σου κάθε μέρα και πρέπει να περάσεις ανάμεσα τους. Είναι σαν να είσαι κάποιος Μπίμπερ ή κάτι τέτοιο" λέει.

Αναφερόμενος στη δημοφιλία που του εξασφάλισε ο χαρακτήρας του ο Σνόου είπε ότι δεν απολάμβανε την αναγνωρισμότητα.

"Καταλαβαίνω ότι είναι σημαντικό προσόν για τη δουλειά μου αλλά εντάξει, το έζησα, οκτώ χρόνια πριν. Έληξε".

"Ανυπομονώ να ολοκληρώσουμε τα γυρίσματα του game of Thrones. Nα απελευθερωθώ" πρόσθεσε.

Bonus η κακόγουστη φάρσα στη γυναίκα της ζωής του

JON

REUTERS

Ως καλεσμένος στην εκπομπή The Jonathan Ross Show ο Χάρινγκτον αποκάλυψε την "κακόγουστη φάρσα" που έκανε την Πρωταπριλιά στην Ρόουζ Λέσλι.

Ο Χάρινγκτον εξομολογήθηκε πως η πλάκα που προσπάθησε να κάνει στην σύντροφό του εξελίχθηκε εντελώς λάθος, σε σημείο που η ίδια του είπε πως αν ξανακάνει κάτι τέτοιο, θα χωρίσουν.

Ο Χάρινγκτον τοποθέτησε ένα κομμένο ψεύτικο κεφάλι του τζον Σνόου στο ψυγείο του σπιτιού τους. Η Λέσλι δεν διασκέδασε και τον απείλησε να συμπερφέρεται ως ενήλικας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ