ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νίκι Μινάζ: Δεν θα καταθέσει στη δίκη του αδελφού της - φέρεται να βίασε τη 12χρονη κόρη του

Νίκι Μινάζ: Δεν θα καταθέσει στη δίκη του αδελφού της - φέρεται να βίασε τη 12χρονη κόρη του

Η φήμη και η επιδραστικότητα της βασίλισσας της μουσικής βιομηχανίας Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) απειλείται. Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα που τρέμουν οι επώνυμοι, το TMZ, η Μινάζ δεν θα καταθέσει στην εκδίκαση της υπόθεσης βιασμού που εκκρεμεί εις βάρος του αδελφού της Jelani Maraj.

"Ενημερωθήκαμε από το περιβάλλον της Μινάζ ότι ποτέ της δεν είχε εκφράσει πρόθεση να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του αδελφού της. Τα όποια δημοσιεύματα που διέρρευσε η νομική ομάδα του αδελφού της σύμφωνα με τα οποία η Μινάζ ήταν στη λίστα μαρτύρων υπεράσπισης είναι ανυπόστατα".

Φήμες ήθελαν τη Μινάζ να έχει πέσει θύμα εκβιασμού για να πληρώσει τη σιωπή γύρω από τη φήμη της οικογένειας της από τη μητέρα του φερόμενου θύματος, Jacqueline Robinson.

Ο Maraj ήταν παντρεμένος με τη Robinson όταν φέρεται ότι βίασε τη θετή κόρη του.

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα η Page Six ανέφερε ότι η Μινάζ θα ήταν "ο καταλυτικός παράγοντας" στην εκδίκαση της ανατριχιαστικής υπόθεσης.

Χθες ο μικρότερος αδελφός του θύματος κατέθεσε ότι είδε τον Maraj να βιάζει την αδελφή του.

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές δείγματα DNA και το σπέρμα που βρέθηκε στις πιτζάμες της μικρής ανήκουν στον αδελφό της Μινάζ.

minaj

Ιnstagram@onlyminaj

Η υπόθεση συγκλόνισε τον Τύπο 2 χρόνια περίπου πριν. Τον Δεκέμβριο του 2015 απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του 37χρονου τότε Jelani Maraj για το βιασμό της 11χρονης θετής κόρης του, στο Λονγκ Άϊλαντ των ΗΠΑ.

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή στο Nassau, στο East Meadow της Νέας Υόρκης όπου κρατείτο, καθώς η Μινάζ κατέβαλε το ποσό των 100.000 δολαρίων ως εγγύηση.

Όπως αποκαλύφθηκε τα χρήματα ήταν της μητέρας της.

minaj3

ΔΗΜΟΦΙΛΗ