ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έλεν Ντε Τζένερις: εξοργίζει με τις ευχές της προς το στήθος της Κέιτι Πέρι

Έλεν Ντε Τζένερις: εξοργίζει με τις ευχές της προς το στήθος της Κέιτι Πέρι

Η πνευματώδης Έλεν Ντε Τζένερις αποφάσισε να ευχηθεί με ανάρτηση της στο Twitter χρόνια πολλά σε μια επώνυμη φίλη της, την Κέιτι Πέρι -όμως δεν πήγαν όλα όπως η ίδια θα περίμενε.

"Χρόνια πολλά @KatyPerry! Ήρθε η ώρα να βγάλεις έξω τα μεγάλα μπαλόνια!" έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία με την ίδια να κοιτάζει με επιμονή το πληθωρικό στήθος της Κέιτι Πέρι.

Το hashtag #doublestandard -ήτοι δύο μέτρα και δύο σταθμά- δεν άργησε να αναδυθεί στo timeline του Twitter.

"Η Έλεν Ντε Τζένερις παρενοχλεί σεξοαυλικά την Κέιτι Πέρι. Αναρωτιέμαι, πως περνάει από συνεντεύξεις τις υποψήφιες υπαλλήλους της; Χόλιγουντ= #Weinstein" έγραψε ένας χρήστης. "Έλεν Γουάινσταϊν" σχολίασε άλλος. "Στην επόμενη εκπομπή της η Ντε Τζενέρις θα μας εξηγήσει γιατί είναι κακό να αναφέρεσαι σε μια γυναίκα ως σεξουαλικό αντικείμενο" πρόσθεσε τρίτος χρήστης στο Twitter.

"Aν αυτό το μήνυμα το είχε γράψει ένας άντρας ο κόσμος θα πάγωνε από τρόμο" σχολίασε ο ηθοποιός Μάικλ Ράπαπορτ ενώ ο παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν είπε ότι αν αυτό το tweet έφερε αντρική υπογραφή η Ντε Tζένερις θα τον αποκαλούσε "ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ!".

PIERS

Πολλοί χρήστες έσπευσαν να τις υπενθυμίσουν όσα είπε μετά το σκάνδαλο Γουάινσταϊν και τη σεξουαλική παρενόχληση στον εργασιακό χώρο.

"Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είσαι άντρας ή γυναίκα και δεν συμβαίνει μόνο στο Χόλιγουντ" είπε για τη σεξουαλική παρενόχληση.

"Συμβαίνει στο χώρο εργασίας, συμβαίνει σε οικογένειες, συμβαίνει σε όλο τον κόσμο και είμαστε όλοι ίδιοι απέναντι σε αυτό" είπε μέσα από την εκπομπή της, πριν ευχηθεί στην Πέρι και τα προσόντα της χρόνια πολλά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ