ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Mέριλιν Μονρόε: Τα απόρρητα αρχεία για τη δολοφονία του JFK δείχνουν τον δικό της δολοφόνο;

Mέριλιν Μονρόε: Τα απόρρητα αρχεία για τη δολοφονία του JFK δείχνουν τον δικό της δολοφόνο;

Ανάμεσα στα αναρίθμητα ανέκδοτα έγγραφα και αρχεία για τη δολοφονία του προέδρου Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι που ήρθαν για πρώτη φορά στο φως, μια επιστολή καίει έναν άλλον Κένεντι -τον αδελφό του JFKΡόμπερτ που φέρεται να ήταν ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή δολοφονίας της Μέριλιν Μονρόε.

Με παραλήπτες τον τότε γενικό εισαγγελέα Κένεντι και τον διευθυντή του FBI η επιστολή αποκαλύπτει ένα υπό έκδοση βιβλίο με τίτλο "Ο Περίεργος Θάνατος της Μέριλιν Μονρόε".

Το έγγραφο προειδοποιεί τον Μπόμπι Κένεντι ότι φέρεται ως ο δολοφόνος της Μονρόε στο βιβλίο που υπέγραφε ο Frank A. Capell. Στο έγγραφο τονίζεται ότι ο συγγραφέας πρέπει να παρακολουθείται νυχθημερόν από τις μυστικές υπηρείσες της χώρας καθώς απειλούσε την πρώτη οικογένεια της Ουάσινγκτον.

Η επιστολή με ημερομηνία αποστολής την 14η Ιουλίου 1964 υπογραμμίζει τον κίνδυνο για τον Μπόμπ Κένεντι.

Με αποσπάσματα από το βιβλίο των 70 σελίδων, η επιστολή αποκαλύπτει τους ισχυρισμούς του συγγραφέα ότι η "Μονρόε πίστευε πραγματικά ότι ο Μπόμπι Κένεντι της είχ υποσχεθεί -πίστευε ότι θα ήταν η επόμενη σύζυγος του μετά το διαζύγιο που πάντα καθυστερούσε..."

Στην επιστολή αναφέρεται ξεκάθαρα ότι το βιβλίο φωτογραφίζει τον Μπόμπι Κένεντι ως δολοφόνο της Μονρόε με τον γενικό εισαγγελέα των ΗΠΑ να έχει δώσει υπογράψει εις βάρος της star και ερωμένης του, συμβόλαιο θανάτου.

KENNEDY

"Όταν εκείνος δεν χώρισε τη γυναίκα του -όπως και είχε υποσχεθεί στη Μονρόε- η star τον απείλησε με αποκαλύψεις που θα του κατέστρεφαν την υπόληψη και την πολιτική του καριέρα. Τότε ο Κένεντι αποφάσισε να δώσει εντολή εκτέλεσης της.

Αν και το βιβλίο εκδόθηκε το 1964 το κοινό αδιαφόρησε για τους ισχυρισμούς του Capell.

H ερωτική σχέση της Μέριλιν Μονρόε με τους δύο Κένεντι είναι ένα από τα πολλά σκάνδαλα της Αμερικής εδώ και δεκαετίες και επιβεβαιώθηκε πέρσι τον Σεπτέμβριο του 2016.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ