ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πάμελα Άντερσον-Σεργκέι Πολούνιν: ο ερωτισμός της 50χρονης star σε 30 σελίδες (NSFW)

Πάμελα Άντερσον-Σεργκέι Πολούνιν: ο ερωτισμός της 50χρονης star σε 30 σελίδες (NSFW)

H 50χρονη ηθοποιός, μοντέλο και ακτιβίστρια Πάμελα Άντερσον και ο σπουδαίος χορευτής του λυρικού θεάτρου Σεργκέι Πολούνιν συμμαχούν σε ένα εξαιρετικά τολμηρό editorial για το τέταρτο τεύχος του περιοδικού King Kong και αποθεώνονται από τον "πλαστικό" φακό του David LaChapelle.

Οι δυό τους φωτογραφίζονται αποκαλυπτικά σε περισσότερες από 30 σελίδες στο θεματικό τεύχος "The Transformation Issue" της εξαμηνιαίας έκδοσης.

Μιλώντας στο περιοδικό για τον ερωτισμό που έχει γίνει σήμα κατατεθέν της καριέρας της η Πάμελα Άντερσον εξομολογήθηκε στο King Kong:

"Λατρεύω το sèxe (σσ. η Άντερσον έχει γαλλική παιδεία). Το αξιολογώ και το εκτιμώ ως αξία στους άλλους. Είμαι ρομαντική και όλα τα σκέφτομαι ενστικτωδώς. Λατρεύω να είμαι ερωτευμένη. Πάθος, τέχνη, χορός. Όλα αυτά σε ταξιδεύουν όμως το σεξ είναι αυθεντικό και σε φέρνει σε επαφή με τα ζωώδη ένστικτα σου" λέει.

https://www.instagram.com/p/p

"Οι Μπαρντό, Φόντα, αυτές οι σέξι γυναίκες που κάνουν τη διαφορά είναι τα πρότυπα μου" πρόσθεσε ενώ σε ερώτηση αν μεγάλωσε τους γιους της ως φεμινιστές η Άντερσον λέει:

"Θεέ μου, ούτε καν. Σέβονται τις γυναίκες, εννοείται αυτό, αλλά δεν μου αρέσει να ορίζεται η φύση της γυναίκας -είτε από άντρα, είτε από γυναίκα".

Περισσότερη Πάμελα Άντερσον εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ