ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tζέιμς Τόμπακ: η χυδαία απάντηση του στις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης σοκάρει

Tζέιμς Τόμπακ: η χυδαία απάντηση του στις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης σοκάρει

"Όποια με κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση είναι μ*#^ί". Ο μεγαλοπαράγοντας του Χόλιγουντ Τζέιμς Τόμπακ απασφάλισε με χυδαίο τρόπο σε δημοσιογράφο του Rolling Stone με αφορμή τις πολλαπλές κατηγορίες εναντίον του από 300 και πλέον επώνυμες και ανώνυμες γυναίκες που αποκάλυψαν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής επίθεσης από τον σεναριογράφο και παραγωγό του Χόλιγουντ. Ανάμεσα τους η Τζούλιαν Μουρ, Σέλμα Μπλερ και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς.

Ο Τόμπακ των ταινιών "Black and White", Two Girls and a Guy" και "The Pick Up Artist" βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα μετά τον Χάρβεϊ Γουάνσταϊν.

Ο δημοσιογράφος του Rolling Stone, Χίλελ Άρον, επικοινώνησε με τον κατηγορούμενο για σεξουαλική επίθεση Τόμπακ μέσω του πρώην ατζέντη του, Τζεφ Μπεργκ. Ερωτηθείς για όλα όσα τον κατηγορούν και τις αποκαλύψεις της εφημερίδας που έφερε το σκάνδαλο στο φως, τους Los Angeles Times, ο Τόμπακ είπε:

"Η ιδέα ότι θα έδινα έναν ρόλο στις ταινίες μου σε κάποιον ή κάποια επειδή ήταν κάτι άλλο από καλοί στη δουλειά τους μου προκαλεί αναγούλα. Όποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο είναι ένας γ%&*μένος ψεύτης, ένα μ%#*ί ή και τα δύο. Είμαι αρκετά σαφής;" λέει.

"Θέλω να φτύσω τα μούτρα όποιου ή όποιας ισχυρίζεται κάτι τέτοιο" πρόσθεσε. "Πραγματικά το βρίσκω προσβλητικό και με αηδιάζει...".

"Δεν έχω ακούσει κανένα από τα ονόματα που με κατηγορούν για πράγματα που δεν θα έκανα ποτέ. Δεν αξίζει να μιλάμε για αυτό. Είναι ανόητο" συμπλήρωσε.

"Ακούνε η μία την άλλη. Και συνασπίζονται (σσ.εναντίον του)" τόνισε.

Ο δημοσιογράφος του RS δεν απάντησε σε όλα όσα του είπε ο Τόμπακ. Επίσης δεν του διευκρίνησε ποτέ ότι μία από τις γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση είναι η σύζυγος του.

Διαβάστε το διάλογο εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ