ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ανεπιθύμητος ο Κέβιν Σπέισι σε ταινία: Αντικαθίσταται από τον Πλάμερ και διαγράφουν τις σκηνές του

Ανεπιθύμητος ο Κέβιν Σπέισι σε ταινία: Αντικαθίσταται από τον Πλάμερ και διαγράφουν τις σκηνές του
REUTERS/Mark Blinch, Eduardo Munoz Alvarez/File Photo

Ο σκηνοθέτης και οι παραγωγοί της ολοκληρωμένης ταινίας η οποία ωστόσο ακόμη δεν έχει διανεμηθεί «Όλα τα χρήματα του κόσμου» (All the Money in the World), επέλεξαν να αφαιρέσουν τον Kevin Spacey από την ταινία, να αναμορφώσουν το ρόλο του και να ξαναγυρίσουν τις σκηνές του μετά από καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση που βαρύνουν τον ηθοποιό.

Το έκτακτο μέτρο της απομάκρυνσης ενός κορυφαίου ηθοποιού από μια ολοκληρωμένη ταινία αναφέρεται σε δημοσιεύματα των Variety, The Hollywood Reporter και Deadline Hollywood.

Πηγή προσκείμενη στην εταιρία-διανομέα της ταινίας της Sony Pictures, είπε στο Reuters ότι τα δημοσιεύματα είναι ακριβή.

Ο Spacey θα αντικατασταθεί από τον παλαίμαχο ηθοποιό Christopher Plummer στο ρόλο του Αμερικανού μεγιστάνα πετρελαίου Jean Paul Getty στο δράμα του Ridley Scott σχετικά με την απαγωγή του έφηβου εγγονού του, John Paul Getty III, το 1973.

Η Sony Pictures απέσυρε επίσης την ταινία από το ετήσιο φεστιβάλ του Ινστιτούτου Κινηματογράφου (AFI) που διεξάγεται στο Λος Άντζελες στις 16 Νοεμβρίου. Η ταινία αναμένεται να διανεμηθεί στις 22 Δεκεμβρίου, ανέφερε το Variety.

Οι Mark Wahlberg και Michelle Williams, οι οποίοι επίσης πρωταγωνιστούν στην ταινία, αναμένεται να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις προώθησης της ταινίας. Πηγές ανέφεραν στο Variety ότι ο Spacey έκανε γυρίσματα για περίπου δύο εβδομάδες και ότι υπάρχουν πολλές σκηνές όπου ο Getty, που υποδύεται, είναι ο μοναδικός χαρακτήρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός Anthony Rapp κατηγόρησε τον Spacey ότι προσπάθησε να τον αποπλανήσει το 1986 όταν ο Rapp ήταν 14. Ο Spacey είπε ότι δεν θυμάται το περιστατικό αλλά έχει ζητήσει συγγνώμη. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του, έχει εισαχθεί σε κλινκή για απεξάρτηση από τον εθισμό του στο sex.

Οκτώ νυν και πρώην υπάλληλοι της τηλεοπτικής εκπομπής Netflix "House of Cards", έχουν επίσης κατηγορήσει τον Spacey, τον πρωταγωνιστή της σειράς, για σεξουαλική κακοποίηση, ανέφερε το CNN.

Το Netflix έχει ήδη ανακοινώσει ότι δεν θα προχωρήσει σε γυρίσματα της νέας σεζον του "House of Cards" με τον Spacey, ενώ έκανε γνωστό πως δεν θα προβάλει την ταινία "Gore", στην οποία ο Spacey υποδύεται τον διάσημο Αμερικανό συγγραφεά Gore Vidal.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ