ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kέιτλιν Τζένερ: «Οι Καρντάσιαν μου γύρισαν την πλάτη»

Kέιτλιν Τζένερ: «Οι Καρντάσιαν μου γύρισαν την πλάτη»

Ο πρώην ολυμπιονίκης Μπρους Τζένερ, πατέρας των Τζένερ & Καρντάσιαν, Κέιτλιν Τζένερ αποκάλυψε σε συνέντευξη της στον Πις Μόργκαν ότι η οικογένεια της την έχει εξοστρακίσει μετά την έκδοση του βιβλίου της "Τα Μυστικά Της Ζωής Μου". 

Μιλώντας στην εκπομπή "Ιστορίες Ζωής" η Κέιτλιν Τζένερ εξομολογήθηκε ότι προσπαθεί να είναι κοντά στα βιολογικά της παιδιά ομολογώντας ότι "τα παιδιά μου είναι η ζωή μου". Επιπλέον ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύζυγός της Κρις γνώριζε για την απόφασή της να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου.

Παρότι η Κρις το έχει αρνηθεί πολλές φορές ο πρώην ολυμπιονίκης είπε ότι "ήταν σε θεραπεία με ορμόνες για τεσσεράμισι χρόνια... υπήρχαν αλλαγές που ήταν δύσκολο να τις κρύψει".

Η Κέιτλιν είπε ακόμα ότι ήταν πάντα ειλικρινής με την πρώην σύζυγό της και πως πριν κάνει σχέση μαζί της είχε πει ότι έχει θέματα ταυτότητας φύλου, όπως το είχε πει και στα παιδιά της αν και όπως δήλωσε κανένας δεν πίστευε ότι θα προχωρήσει στην πλήρη μετάβαση.

Απαντώντας σε ερώτηση εάν η Κρις πίστευε ότι θα προχωρήσει στις πολυάριθμες διαδικασίες που απαιτεί η αλλαγή φύλου η Κέιτλιν είπε: "Όχι! Ούτε και εγώ".

"Δεν μιλάω με καμία Καρντάσιαν"

sec

H αυτοβιογραφία της Τζένερ δυσαρέστησε την Κιμ Καρντάσιαν, τις αδελφές της Κλόε και Κόρτνεϊ και κυρίως την Κρις Τζένερ.

Μίλησε ακόμα και για τα προβλήματα που προκάλεσε η απόφασή της αυτή στη σχέση της με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας λέγοντας ότι με την Κλόι Καρντάσιαν έχει να μιλήσει δύο χρόνια και πρόσθεσε ότι "πλέον δεν μιλάω με καμία Καρντάσιαν".

"Δεν μιλάω με κανέναν από την πλευρά αυτής της οικογένειας, πέρασα 23 χρόνια της ζωής μου με αυτά τα παιδιά, μού είναι δύσκολο να μιλάω γι αυτό, είναι τρομερά λυπηρό. Έχω χάσει κάθε σχέση μαζί τους, ναι, δεν μιλάω σε κανένα από αυτούς πια" εξήγησε.

Ωστόσο είπε ότι εξακολουθεί να έχει καλές σχέσεις με τις βιολογικές της κόρες, Κάιλι και Κένταλ Τζένερ. Μάλιστα είπε ότι πρόσφατα στα 22α γενέθλια της Κένταλ ήρθε αντιμέτωπη με την Κιμ, την Κόρτνεϊ και την Κρις και δεν αντάλλαξαν ούτε μία κουβέντα.

"Πήγα στο πάρτι γενεθλίων της Κένταλ και δεν μίλησα με κανένα από τα άλλα παιδιά. Δεν μιλάω με την Κρις εδώ και έναν χρόνο, με την Κιμ έχω να μιλήσω εννέα μήνες, με την Κλόι δυο χρόνια, αλλά δεν ήταν στο πάρτι, και ούτε με την Κόρτνεϊ μιλάω" είπε.

"Δεν με θέλουν στη ζωή τους, είναι άσχημο για μένα. Είναι καταστροφικό όταν τα παιδιά σου το κάνουν αυτό. Είναι πραγματικά άσχημο" και πρόσθεσε ότι προσπαθεί να είναι κοντά στα βιολογικά της παιδιά ομολογώντας ότι "τα παιδιά μου είναι η ζωή μου".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ