ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς-Μάικλ Ντάγκλας: 17 χρόνια γάμου σε δύο επετειακά posts

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς-Μάικλ Ντάγκλας: 17 χρόνια γάμου σε δύο επετειακά posts

Οι δύο αστέρες του Χόλιγουντ παραμένουν μια κοινή δύναμη στη βιομηχανία του θεάματος εδώ και 17 χρόνια. Αν και τα προβλήματα, κυρίως υγείας, δεν έλειψαν οι Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο Μάικλ Ντάγκλας είναι φίλοι, σύντροφοι και εραστές και γιόρτασαν 17 χρόνια γάμου στα κοινωνικά δίκτυα.

Την επέτειο γιόρτασε με μια ανάρτηση της η Τζόουνς κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν τους.

"Πριν από 17 χρόνια σαν σήμερα είπα το "Ναι" στον καλύτερο μου φίλο και πατέρα του δυόμισι (τότε) μηνών γιου μας. Πίστευα ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη μέρα από εκείνη, αλλά υπήρξε" έγραψε η ηθοποιός στο Instagram στη λεζάντα μιας φωτογραφίας από τον γάμο τους.

"Χαρούμενη επέτειο αγαπημένε μου Μάικλ. Με σένα στη ζωή μου, τον Ντίλαν και την Κάρις, κάθε μέρα είναι σαν ένα δωδεκάωρο φανταστικό πάρτι στο Πλάζα της Νέας Υόρκης. Σ’ αγαπάω. #love #lovestrong" συνέχισε.

Ο γάμος της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και του Μάικλ Ντάγκλας είχε κοστίσει 1,5 εκατ. δολάρια και η υπέρλαμπρη νύφη φορούσε ένα χειροποίητο νυφικό δια χειρός Κριαστιάν Λακρουά αξίας 140 χιλιάδων δολαρίων.

https://www.instagram.com/p/p

Γιορτάζοντας την αντοχή του δεσμού τους οι Τζόουνς και Ντάγκλας αντιμετώπισαν μαζί τον καρκίνο του, την κατάθλιψη της, τη διπολική διαταραχή και είναι ξανά μαζί από το 2014 (ένα χρόνο πριν ήταν σε διάσταση).

Ο Ντάγκλας μοιράστηκε τις δικές του ευχές στο Facebook, γράφοντας: "Ευτυχισμένη επέτειο, αγάπη μου".

Η 48χρονη Ουαλή παντρεύτηκε με τον 73χρονο θρύλο του Χόλιγουντ το 2000.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ