ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Madonna: πόλεμος για τη δημοπρασία γυμνών πορτρέτων της & ένα κρανίο με υπογραφή Νταλί

Madonna: πόλεμος για τη δημοπρασία γυμνών πορτρέτων της & ένα κρανίο με υπογραφή Νταλί
@Cecil Taylor via GottaHaveRockAndRoll.com

Ο οίκος δημοπρασιών με τον οποίο η Madonna (Μαντόνα) βρίσκεται σε πόλεμο κάνει κίνηση ματ στην αντιμαχία και διαθέτει προς πώληση online γυμνά  και ανέκδοτα πορτρέτα της star όταν η ίδια ήταν μόλις 18 ετών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Gotta Have Rock and Roll" η δημοπρασία αφορά "γνήσια και ανέκδοτα γυμνά πορτρέτα της Mαντόνα από το 1977, όταν πόζαρε στην κάμερα ως μοντέλο και μαθήτρια του Art Worlds Institute of Creative Arts στην πατρίδα της το Μίσιγκαν.

Τις φωτογραφίες υπογράφει ο Σεσίλ Τέιλορ και σε αρκετές από αυτές η Μαντόνα δείχνει το ταλέντο της στο μπαλέτο.

Toν Ιούλιο 2017 η Μαντόνα κινήθηκε νομικά εναντίον του οίκου δημοπρασιών για να βάλει φρένο στον πλειστηριασμό. Ανάμεσα στα αντικείμενα που βγήκαν στο σφυρί ήταν χρησιμοποιημένα εσώρουχα, προσωπικά αντικείμενα, μια βούρτσα με ξανθές μπούκλες της και ένα ερωτικό γράμμα από τον εραστή της, Τούπακ Σακούρ.

Τα αντικείμενα τα διέθεσε σε δημοπρασία πρώην συνεργάτης και φίλη της Μαντόνα, η Νταρλίν Λουτζ.

Ένας εκ των δικηγόρων της πρώην φίλης ρώτησε τη Μαντόνα: "Ισχυρίζεστε, καλόπιστα, ότι η πελάτης μου, η Νταρλίν Λουτζ, πήρε από εσάς αυτά τα εσώρουχα;"

"Δεν το ισχυρίζομαι" απάντησε η Μαντόνα.

madonnanaked2

@Cecil Taylor via GottaHaveRockAndRoll.com

Υποστηρίζεται επίσης ότι η Μαντόνα δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι η ιδιοκτήτρια των εν λόγω εσωρούχων, μιας και τα δώρισε στον πρώην φίλο της, Πίτερ Σου, τη δεκαετία του 1990, συνοδευόμενα από ένα τρυφερό σημείωμα στο οποίο έγραφε ότι είναι "για τύχη και αγάπη, αν και σε ήξερα μόνον για διάστημα μικρότερο της μιας βδομάδας". Προηγουμένως, η Λουτζ είχε πει ότι πίσω από τη δημοπρασία των εσωρούχων ήταν ο Πίτερ Σου.

Όσον αφορά την ερωτική επιστολή στον Τούπακ Σακούρ, ο δικηγόρος της Λουτζ είπε πως "η πελάτης μου απέκτησε την αλληλογραφία, συμπεριλαμβανομένου του γράμματος προς τον Σακούρ, από βοηθούς της ενάγοντος" και πρόσθεσε ότι τα εν λόγω αντικείμενα είχαν πεταχτεί εκείνη την περίοδο.

MADGE 001

@Instagram/madonna

Υποστήριξε επίσης πως η Μαντόνα δεν πρέπει να αιφνιδιάζεται που η πελάτης του πουλά το DNA της star της pop - κατηγορία της Μαντόνα σχετικά με τη βούρτσα με τις μπούκλες της πάνω - όταν η ίδια δίνει ελεύθερα το DNA της, πάνω στα εσώρουχα.

Τα αντικείμενα δεν διατέθηκαν στο κοινό με δικαστική απόφαση.

Άλλα αντικείμενα που βγαίνουν στο σφυρί είναι χειρόγραφο σημείωμα του Μάικλ Τζάκσον με τους στίχους του "Billie Jean", το πιστοποιητικό θανάτου του Tupac Shakur και ένα ανθρώπινο κρανικό που φέρει την υπογραφή του Σαλβαντόρ Νταλί.

dali

@GottaHaveRockAndRoll.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ