ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζουντ Λο: στο πλευρό της Μπρι Λάρσον για το «Captain Marvel»

Τζουντ Λο: στο πλευρό της Μπρι Λάρσον για το «Captain Marvel»

Μπορεί το Justice League να μη φέρνει τα έσοδα που περίμεναν πολλοί -λέγεται ότι θα είναι μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές αποτυχίες της χρονιάς αλλά ακόμη τίποτα δεν έχει κριθεί- ωστόσο η βιομηχανία του θεάματος θα φέρει ακόμη περισσότερους υπερήρωες στη μεγάλη οθόνη. Συμμαχώντας στο project "Captain Marvel" ο βρετανός Τζουντ Λο φέρεται να είναι ο ιδανικός συμπρωταγωνιστής της οσκαρικής Μπρι Λάρσον στην ταινία στοίχημα για το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel

Ο Τζουντ Λο φαίνεται πως θα ερμηνεύσει τον ανδρικό βασικό ρόλο στην ταινία "Captain Marvel" την πρώτη ταινία της Marvel με γυναίκα ηρωίδα.

Ο Βρετανός ηθοποιός είναι σε διαπραγματεύσεις για να υποδυθεί τον δόκτωρ Γουόλτερ Λόσον, σύμφωνα με το Variety.

Η Μπρι Λάρσον θα πρωταγωνιστήσει ως Κάρολ Ντάνβερς (Captain Marvel) και ο Μπεν Μέντολσον θα υποδυθεί τον (κατά πάσα πιθανότητα Skrull) κακό.

Στοιχεία για τον ρόλο του Λο δεν αποκαλύπτονται, αλλά προφανώς θα βοηθάει τη Ντάνβερς να μάθει πώς να χρησιμοποιήσει τις νέες υπερδυνάμεις της όταν το DNA της αναμειγνύεται με εκείνο ενός εξωγήινου μετά από ένα ατύχημα στο διάστημα.

Το σενάριο της ταινίας "Captain Marvel" υπογράφει η Ζενίβα Ρόμπερτσον – Ντβορέ και τη σκηνοθετεί η Άννα Μποντ και ο Ράιαν Φλεκ.

View image on Twitter

@twitter.com/brielarson

Η Marvel είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τη διαφορετικότητα και την αλλαγή ρόλων στη βιομηχανία του θεάματος με την ηρωίδα καθώς θα είναι και η πρώτη κινηματογραφική παραγωγή της με πρωταγωνίστρια γυναίκα.

Λίγο καιρό πριν, σε συνέντευξη του στο TΙΜΕ, ο συγγραφέας της Marvel Comics, Brian Michael Bendis αποκάλυψε ότι ο επόμενος Iron Man δεν θα είναι ο Τόνι Σταρκ αλλά μια 15χρονη Αφροαμερικανή, η Riri Williams. Όταν η τελευταία φτιάχνει ένα κοστούμι Iron Man, τραβάει την προσοχή του Tόνι Σταρκ και αναλαμβάνει επίσημα να υπερασπιστεί τον κόσμο μας φορώντας την στολή του Iron Man.

Επιπλέον η Marvel μας χάρισε έναν Thor γένους θηλυκού και έναν μαύρο Captain America ενώ παρουσίασε και την πρώτη Μουσουλμάνα ηρωίδα της, την Ms Marvel.

"Πολλά έγχρωμα παιδιά όταν παίζουν τους υπέρ-ήρωες με την παρέα τους, οι φίλοι τους δεν τους αφήνουν να είναι ο Batman ή ο Superman γιατί δεν μοιάζουν με αυτούς. Μπορούσαν όμως να είναι ο Spider-Man γιατί κάτω από τη μάσκα μπορεί να είναι ο καθένας", είπε ο συν-δημιουργός του χαρακτήρα του Morales και σεναριογράφος του κόμικ, Brian Bendis στη New York Daily News.

"Τώρα όμως είναι αλήθεια. Σημαίνει πολλά σε μια τεράστια μερίδα ανθρώπων. Το μήνυμά μας πρέπει να είναι πως δεν πρόκειται για έναν Spider-Man με αστερίσκο, είναι ο πραγματικός Spider-Man για τα έγχρωμα παιδιά, για τους έγχρωμους ενήλικες και για όλο τον υπόλοιπο κόσμο" πρόσθεσε.

JUDE LAW

@Twitter.com/judehlaw

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2019.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ