ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Jennifer Lawrence: «Νιώθω σαν να με βίασε ομαδικά όλος ο πλανήτης»

Jennifer Lawrence: «Νιώθω σαν να με βίασε ομαδικά όλος ο πλανήτης»

Σε νέα συνέντευξη της στο Hollywood Reporter, η πρωταγωνίστρια του mother! και ένα από τα αγαπημένα κορίτσια του Χόλιγουντ, Τζένιφερ Λόρενς, μίλησε ανοιχτά για το σοκ και τα συναισθήματα που της δημιούργησε το χακάρισμα που έφερε τις γυμνές φωτογραφίες της στις οθόνες όλων τον Αύγουστο του 2014.

"Όταν το περιστατικό αποκαλύφθηκε η βία που αισθάνθηκα ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορώ να την περιγράψω με λέξεις" δήλωσε η 27χρονη ηθοποιός. "Νομίζω ότι ακόμα και σήμερα προσπαθώ να την επεξεργαστώ. Όταν το διαπίστωσα, αισθάνθηκα ότι η ασφάλειά μου δεν εξαρτάται από εμένα. Συνέβαινε από λεπτό σε λεπτό... Δεν υπήρχε ούτε ένα άτομο στον κόσμο που να μην μπορεί να δει αυτές τις προσωπικές μου φωτογραφίες. Αυτό μου ήταν δύσκολο να το ισορροπήσω".

"Νιώθω σαν να με έχει βιάσει ομαδικά ολόκληρος ο πλανήτης. Ένιωσα ότι δεν υπήρχε ούτε ένας άνθρωπος σε ολόκληρο τον κόσμο που δεν μπορεί να δει τα απόκρυφα μου" είπε για τις ακατάλληλες φωτογραφίες που η ίδια είχε αποστείλει στον τότε σύντροφο της Nicholas Hoult και υπεκλάπησαν από το iCloud.

Η Τζένιφερ Λόρενς υπενθύμισε ακόμη μια επιδημία που έχει ως στόχο τις γυναίκες. Την οnline διαπόμπευση τους από επίδοξους χάκερ που κάνουν το σκοτεινό διαδίκτυο ακόμη πιο μαύρο και δυσοίωνο.

Είναι πλέον μόνη

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight Τζένιφερ Λόρενς και Ντάρεν Αρονόφσκι χώρισε φιλικά μετά από ένα χρόνο σχέσης πριν από ένα μήνα και παραμένουν φίλοι.

Η σχέση ξεκίνησε μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας "mother!" στην οποία πρωταγωνιστεί η Λόρενς και σκηνοθετεί ο Αρονόφσκι. Η ίδια, ωστόσο, είχε δηλώσει ότι είχε ερωτευτεί τον Ντάρεν πολύ πριν από τη συνεργασία τους.

Νωρίτερα φέτος η ηθοποιός είχε δηλώσει για τον σκηνοθέτη ότι "είναι απλά λαμπερός. Έχει απίστευτο ένστικτο". O πρώην εραστής και νυν φίλος της Αρονόφσκι ανταπέδωσε τα καλά λόγια.

"Δεν ξέρω τι την κάνει σπουδαία - ίσως ήταν οι γονείς της, ίσως ήταν το νερό του Κεντάκι. Δεν έχω ιδέα, είναι μοναδικό ταλέντο της γενιάς της και απλά είναι ένας ανεμοστρόβιλος και ένας τυφώνας και ένας σεισμός και μια καταιγίδα ταλέντων" είχε πει.

Η Λόρενς επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στο Red Sparrow.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ