ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Είμαι έκπληκτος που έχω ακόμη καριέρα: ο Μel Gibson μετανοεί για το βίαιο παρελθόν του

Είμαι έκπληκτος που έχω ακόμη καριέρα: ο Μel Gibson μετανοεί για το βίαιο παρελθόν του
REUTERS/Eddie Keogh

"Είμαι έκπληκτος που ακόμη βρίσκω ρόλους στη βιομηχανία" είπε ο Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) σε συνέντευξη του στο BBC. "Εκπλήσσομαι καθώς έχω 'σκάψει ένα χαντάκι' τα τελευταία χρόνια" συνέχισε ο Αυστραλός ηθοποιός που επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία Daddy's Home 2 -αν και δεν το περίμεναν πολλοί.

Ο Γκίμπσον παραδέχθηκε ότι ήταν πολύ δύσκολο να γίνει δεκτός πίσω στο Χόλιγουντ μετά από μια σειρά προσωπικών προβλημάτων που αντιμετώπισε και τα οποία θα μπορούσαν να βάλουν τέλος στην καριέρα του.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης έπεσε σε δυσμένεια μετά τις καταγγελίες για ρατσιστική και αντισημιτική συμπεριφορά, αλλά και για τις κατηγορίες που δέχτηκε από την πρώην σύντροφό του, Οκσάνα Γκριγκορίεβα, για ενδοοικογενειακή βία.

Όμως, ο Μελ κατάφερε να αποκαταστήσει τη φήμη και την καριέρα του και μίλησε στον Γκράχαμ Νόρτον αποκαλύπτοντας τα αισθήματα του για την επιστροφή στο Χόλιγουντ.

"Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, ήταν πολύ σκληρή δουλειά προσωπικά και επαγγελματικά, αλλά η δουλειά συνεχίζεται" είπε και παραδέχτηκε ότι ποτέ δεν σκέφτηκε να εγκαταλείψει τη δημόσια ζωή παρόλα αυτά που του συνέβησαν.

"Θα σε θάψω σε ένα κήπο με ρόδα"

Τα προβλήματα του Γκίμπσον άρχισαν το 2006 όταν είχε δηλώσει πως οι "Εβραίοι άρχισαν όλους τους πολέμους" δέκα χρόνια αργότερα χαρακτήρισε τη δήλωση του ως "ατυχές περιστατικό".

Τα προβλήματα συνεχίστηκαν όταν το 2010 καταγράφηκε μία απρεπή συνομιλία του με την Γκριγκορίεβα και έναν χρόνο μετά η τραγουδοποιός τον κατηγόρησε ότι την χτύπησε ενώ ήταν έγκυος.

Στην περίπτωση του Γκίμπσον όμως, όπως φαίνεται, όλα συγχωρούνται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ