ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζάστιν Τριντό: Το γερασμένο κέρινο ομοίωμα του εφιάλτης για το διαδίκτυο

Τζάστιν Τριντό: Το γερασμένο κέρινο ομοίωμα του εφιάλτης για το διαδίκτυο

Ο πρωθυπουργός του Καναδά έχει πολλούς (και κυρίως πολλές) fan την οργή των οποίων αντιμετωπίζει το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων του Μόντρεαλ. Αφορμή το κέρινο ομοίωμα του Τζάστιν Τριντό, το οποίο τον αναπαριστάνει εμφανώς μεγαλύτερο σε ηλικία.

Παρότι από το γραφείο του Καναδού πρωθυπουργού εστάλησαν φωτογραφίες στο Grevin Wax Museum και το ομοίωμα εγκρίθηκε στην αρχική του μορφή, το αποτέλεσμα φαίνεται πως δεν ενθουσίασε, κυρίως τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το ET Canada.

Τα σχόλια χρηστών στο Twitter δεν είναι καθόλου θετικά και μάλιστα κάποιοι χαρακτήρισαν το κέρινο ομοίωμα "εφιάλτη".

"Το Μουσείο του Μόντρεαλ αποκάλυψε κέρινο ομοίωμα του Σον Πεν μεταμφιεσμένου σε Τζάστιν Τριντό" αναφέρει ένας χρήστης.

"Το ομοίωμα μοιάζει περισσότερο με τον Τριντό στο μέλλον, όταν θα τον έχει καταλάβει το άγχος στο τέλος της θητείας του και θα αρχίσει να φαίνεται η ηλικία του;" έγραψε ένας άλλος χρήστης.

"Θυμίζει περισσότερο τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι" σχολιάζει ένας άλλος χρήστης. "Μήπως μοιάζει στον Ρόμπιν Γουίλιαμς;" ρωτά ένας χρήστης.

Τα κέρινα ομοιώματα δημιουργούνται στη Γαλλία από ομάδα περίπου 20 καλλιτεχνών που δίνουν έμφαση σε λεπτομέρειες όπως τα ρούχα και τα εμφυτεύματα μαλλιών.

Το ομοίωμα του Τζάστιν Τριντό είναι τοποθετημένο δίπλα στα ομοιώματα άλλων πολιτικών, όπως του πατέρα τού νυν πρωθυπουργού, Πιερ Τριντό, του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και του Ρενέ Λεβέσκ.

Ανάλογη υποδοχή είχε πρόσφατα το κέρινο ομοίωμα της Βeyonce.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ