ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Star Wars: o Luke Skywalker δεν θέλει να είναι ο πιο μισητός άνθρωπος στο σύμπαν

Star Wars: o Luke Skywalker δεν θέλει να είναι ο πιο μισητός άνθρωπος στο σύμπαν

"Αν δεν επέστρεφα θα ήμουν ο πιο μισητός άνδρας σε ολόκληρη την κοινότητα του Stars Wars" είπε ο αιώνιος Τζεντάι, ο Μαρκ Χάμιλ που υποδύεται τον Λιουκ Σκάιγουοκερ στο κινηματογραφικό έπος της Disney που ετοιμάζεται ξανά να χαρίσει διαγαλαξιακές ηδονές στη μεγάλη οθόνη.

Ο Μαρκ Χάμιλ που από το πρώτο επεισόδιο της διαστημικής όπερας υπερασπίζεται το Φως ως γενναίος και ανελέητος ήρωας στην πραγματική του ζωή είναι ένας άνθρωπος συνεσταλμένος και πολλές φορές αισθάνεται φόβο όταν πρόκειται να βρεθεί μπροστά σε θαυμαστές της δημοφιλούς κινηματογραφικής σειράς.

"Υπάρχει μια κατάσταση που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγω όταν έρχομαι κατά πρόσωπο με τους θαυμαστές του Star Wars" δήλωσε ο 66χρονος ηθοποιός μιλώντας στις εφημερίδες "Stuttgarter Zeitung" και "Stuttgarter Nachrichten".

"Κάποιος θα σκεφτόταν ότι είναι σαν να 'φτύνω τον Πάπα'" είπε για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του ως Λουκ Σκαϊγουόκερ που την κάνει μόνο για αυτούς που τον φοβίζουν. Τους φανατικούς εραστές του Πολεμου των Αστρων.

Το μεγαλύτερο σε διάρκεια επεισόδιο καταφθάνει

thelast

Όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον το "Star Wars: The Last Jedi" θα έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια από κάθε άλλη περιπέτεια. Το όγδοο επεισόδιο θα έχει διάρκεια εκατόν πενήντα λεπτών ξεπερνώντας κατά δέκα λεπτά την ταινία "The Revenge of the Sith" που είχε διάρκεια 140 λεπτών.

Επιπλέον με την ημερομηνία προβολής να πλησιάζει το Variety εκτιμάει ότι το όγδοο επεισόδιο θα φέρει στα ταμεία τουλάχιστον $200 εκατομμύρια δολάρια στην πρεμιέρα της 14ης Δεκεμβρίου.

Εαν τα καταφέρει θα είναιτο πλέον επιτυχημένο εισπρακτικά "άνοιγμα" του 2017, αφήνοντας πίσω του το "Beauty and The Beast" που έχει την πρωτιά με έσοδα που ανέρχονται στα 174,8 εκατομμύρια.

Το "Star Wars: The Force Awakens" έφερε 248 εκατομμύρια δολάρια στο πρώτο μόλις διήμερό προβολής του στις ΗΠΑ ενώ το περσινό "Rogue One: A Star Wars Story" έκανε εισπράξεις $155,1 εκατομμιρίων δολαρίων.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ