Τον Μάιο ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ
Πηγή: (Photo by Chris Jackson/Getty Images/ Ideal Images)

Τον Μάιο θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, που ανακοίνωσαν μόλις χτες τον αρραβώνα τους.

Διαβάστε επίσης

Το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι ο γάμος θα τελεστεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Τον… λογαριασμό αναμένεται να πληρώσει η βασιλική οικογένεια, με εκπρόσωπο του παλατιού να αναφέρει ότι καλύψει τα έξοδα της δεξίωσης, της μουσικής αλλά και του στολισμού.

Video: Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον αρραβώνα

Η ημερομηνία του γάμου, όμως, θα ανακοινωθεί αργότερα. Η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία είναι προτεστάντης, θα βαπτιστεί αγγλικανή. Εκπρόσωπος του παλατιού δήλωσε ότι το ζευγάρι σκοπεύει να διοργανώσει ένα γάμο που «αντιπροσωπεύει ποιοι είναι σαν ζευγάρι».

Ο Τζέισον Κνάουφ είπε, επίσης, ότι ο 33χρονος Χάρι και η κατά τρία χρόνια μεγαλύτερή του Μέγκαν Μαρκλ θέλουν ο κόσμος να αισθανθεί ότι είναι «κομμάτι» της ημέρας. Περιέγραψε επίσης, το παλάτι του Ουίνδσορ, ως ένα «πολύ ιδιαίτερο μέρος» για το ζευγάρι, καθώς πέρασαν αρκετό χρόνο εκεί από τον Ιούλιο του 2016, όταν και γνωρίστηκαν.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός αναμένεται, επίσης, να ξεκινήσει τη διαδικασία για να γίνει Βρετανίδα πολίτης, μέσα στα επόμενα χρόνια.

«[σ.σ. Η Δευτέρα] ήταν μια πολύ χαρούμενη ημέρα για το ζευγάρι, καθώς δέχτηκαν τη θερμή στήριξη από τη Βρετανία αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο» είπε ο Κνάουφ.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 16 μήνες και γνωρίστηκε σε… τυφλό ραντεβού στο Λονδίνο, που διοργάνωσε κοινός τους φίλους.


Διαβάστε επίσης

Βρετανία: Κρίσιμη ψηφοφορία για το ρόλο του κοινοβουλίου στο Brexit

Royals united: η βρετανική μοναρχία γιορτάζει τα 700 χρόνια του Τάγματος της Περικνημίδας

Γιατί Μέγκαν και Χάρι δεν μπορούν να γίνουν γονείς μέχρι το τέλος του έτους;

Ευγνωμονώ τον Κάρολο αλλά λυπάμαι: ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ μετανιώνει (vid)