ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Bruce Springsteen: το Boss θα συνεχίσει να αποδεικνύει τη δύναμη του στη σκηνή και το 2018

Bruce Springsteen: το Boss θα συνεχίσει να αποδεικνύει τη δύναμη του στη σκηνή και το 2018

Δημοφιλής, ειλικρινής και ένας ήρωας στην πατρίδα του, τις ΗΠΑ, ο θρύλος της ροκ σκηνής Μπρους Σπρίνγκστιν (Bruce Springsteen) απολαμβάνει την επιτυχία.

Όπως ανακοίνωσε το Aφεντικό της ροκ σκηνής παρατείνει κατά τέσσερις μήνες τις συναυλίες που δίνει ενώπιον μικρού κοινού μετά την τεράστια επιτυχία που σημειώνει στο Μπρόντγουεϊ.

Η τεράστια απήχηση που έχουν οι πιο "οικείες" αυτές συναυλίες που πραγματοποιεί ο "Boss" ενώπιον μικρού αριθμού θεατών στη Νέα Υόρκη --σε σύγκριση με τα τεράστια στάδια που γέμιζε στο παρελθόν-- συνοδεύτηκε ωστόσο από την απογοήτευση των θαυμαστών του, πολλοί από τους οποίους δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο, καθώς αμέσως μετά τη διάθεσή τους έγιναν ανάρπαστα και στη συνέχεια πωλούνταν χρυσάφι στη δευτερογενή αγορά.

Οι συναυλίες του διάσημου Αμερικανού τραγουδιστή στο Walter Kerr Theatre του Μπρόντγουεϊ στη Νέα Υόρκη άρχισαν στις 3 Οκτωβρίου και είχαν ήδη παραταθεί ως τις 3 Φεβρουαρίου, ενώ τώρα θα πραγματοποιηθεί και νέος κύκλος από τις 28 Φεβρουαρίου ως τις 30 Ιουνίου.

Οι τιμές εκκίνησης των εισιτηρίων κυμαίνονται από 75 ως 800 δολάρια, αλλά ορισμένες φορές μπορεί να εκτοξευτούν και να ξεπεράσουν τα 6.000 δολάρια στην αγορά μεταπώλησης.

Χθες, το φτηνότερο εισιτήριο στην αγορά μεταπώλησης εισιτηρίων StubHub ανερχόταν σε 1.449 δολάρια.
Ο 68χρονος ρόκερ προσπάθησε να διορθώσει το φαινόμενο αυτό επωφελούμενος από ένα σύστημα επαλήθευσης του ιστοτόπου Ticketmaster, ο οποίος ζητούσε από τους θαυμαστές να δηλώνουν πρώτα το όνομά τους και στη συνέχεια χρησιμοποιούσε έναν αλγόριθμο για να επαληθεύει αν το ίδιο πρόσωπο πάει στη συναυλία.

Ο στόχος είναι να επιτρέπεται στους "πραγματικούς" θαυμαστές, και όχι σε αυτούς που θέλουν απλά να μεταπωλούν τα εισιτήρια για να κερδίζουν από αυτά, να πηγαίνουν στις συναυλίες.

Ωστόσο ο ιστότοπος Ticketmaster ανακοίνωσε ότι δεν θα ξαναχρησιμοποιήσει το σύστημα αυτό επαλήθευσης.

Για όλα φταίει ο Ομπάμα

bruce1

Facebook/Bruce Springsteen

Την ιδέα για τις συναυλίες αυτές σε στενότερο κύκλο, ενώ συνήθιζε να παρουσιάζεται σε στάδια ενώπιον χιλιάδων θεατών, την είχε, όπως είπε ο ίδιος ο Σπρίνγκστιν, μετά την πριβέ συναυλία που έδωσε στον Λευκό Οίκο προτού αποχωρήσει ο Μπαράκ Ομπάμα.

Αυτό ήταν το δώρο που έκανε ο Ομπάμα στην ομάδα του προτού εγκαταλείψει την προεδρία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ