ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

The Rock: ενθουσιασμένος με τα οιστρογόνα ανακοίνωσε στο Instagram ότι γίνεται πατέρας ξανά

The Rock: ενθουσιασμένος με τα οιστρογόνα ανακοίνωσε στο Instagram ότι γίνεται πατέρας ξανά

Η μικρή κόρη του wrestler και ευπώλητου ηθοποιού The Rock ανακοίνωσε το χαρμόσυνο νέο στην ανάρτηση του που συγκίνησε το Instagram.

Η μικρή Jasmine Lia ανέλαβε το ρόλο να ανακοινώσει στους πολλούς followers του πατέρα της ότι εκείνος και η σύντροφος του Lauren Hashian περιμένουν ακόμη ένα κορίτσι.

“Είμαστε ευγνώμονες για αυτή την ευλογία και αυτή την άνοιξη θα υποδεχθούμε το δεύτερο μωρό μας" έγραψε ο Ντουέιν Τζόνσον. Επίσης διευκρίνησε ότι η μικρή Jasmine Lia νιώθει ενθουσιασμό καθώς θα αναλάβει το ρόλο του αφεντικού στην οικογένεια για να προστατεύει τη μικρή αδελφή της.

"Μόνο κορίτσια. Ένα τύπος και ένα μικρός αρσενικός σκύλος. Δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά" έγραψε ο 45χρονος The Rock.

https://www.instagram.com/p/p

Η νέα Τζόνσον θα είναι η τρίτη κόρη του ηθοποιού που τσακίζει τα ταμεία. Ο Τζόνσον έχει ήδη δύο κόρες. Η Simone Garcia Johnson γεννήθηκε το 2001 όταν ήταν παντρεμένος με την Dany Garcia.

Ο Τζόνσον δήλωσε κατενθουσιασμένος για όλα αυτά τα "υπέροχα οιστρογόνα" που τον κατακλύζουν.

Δύο χρόνια πριν, τον Δεκέμβριο του 2015 ο Τζόνσον είχε συγκινήσει ξανά το διαδίκτυο με την ανάρτηση του για τον ερχομό της Jasmine Lia.

https://www.instagram.com/p/p

Στις 13 Δεκεμβρίου, στις 11.30 ώρα Λος Άντζελες, λεωφόρος Χόλιγουντ 6801, ο Τζόνσον, μια υπερδύναμη στο παγκόσμιο box-office, θα αποκτήσει και το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας.

"Όχι μόνο είναι σπουδαία η προσωπικότητα και το ταλέντο του Ντουέιν, αλλά έχει μεγάλη φιλανθρωπική δραστηριότητα, χαρακτηριστικό που είναι ένα από τα κριτήρια για να γίνει κανείς 'αθάνατος' στο Walk of Fame" δήλωσε στο Variety η υπεύθυνη των τελετών του Walk of Fame, Άνα Μαρτίνεζ.

Ο Τζόνσον επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη τον Δεκέμβριο με το "Jumanji: Welcome to the Jungle" για να ακολουθήσει η επέλαση του: το 2018 πρωταγωνιστεί στις παραγωγές "Jungle Cruise", "Rampage" και "Skyscraper" και το 2019 επιστρέφει με το spin off του "Fast and Furious" δίπλα στον Τζέισον Στέιθαμ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ