ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάικλ Ντάγκλας: δώρο Χριστουγέννων η νέα εγγονή του

Μάικλ Ντάγκλας: δώρο Χριστουγέννων η νέα εγγονή του

Ο Μάικλ Ντάγκλας γιορτάζει. Από τη Δευτέρα ο Ντάγκλας της δυναστείας του Χόλιγουντ είναι παππούς.

Ο γιος του, ο Κάμερον, από την περασμένη Δευτέρα είναι μπαμπάς μιας κόρης. "Σήμερα, η εκτίμησή μου στις Μητέρες σ' όλον τον κόσμο, έφτασε σε νέα ύψη. Σήμερα συμμετείχα σ' ένα θαύμα, καθώς η κορούλα μου ήλθε στον κόσμο μέσω μιας όμορφης Αμαζόνας πολεμίστριας" έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Κάμερον, αναρτώντας τη φωτογραφία της φίλης του - και δασκάλας γιόγκα - Βίβιαν Θάιμπς.

Ο Κάμερον αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2016. Είχε καταδικαστεί το 2010 για κατοχή ηρωίνης και αμφεταμινών.

Όλα αυτά είναι πλέον παρελθόν, το φως έχει μπει για τα καλά στη ζωή του Κάμερον κι ήλθε για να κάτσει. Η κορούλα του ήλθε στον κόσμο, δεν υπάρχουν περιθώρια για επιστροφή στο "σκοτάδι".

Διπλή γιορτή

douglas3

@facebook.com/MichaelDouglasOfficial

Πρόσφατα ο Ντάγκλας γιόρτασε και τα 101α γενέθλιά του πατέρα του, του ζωντανού θρύλου του Χόλιγουντ, Κερκ Ντάγκλας.

Ο πατριάρχης της δυναστείας γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου του 1916 στο Αμστερνταμ της Νέας Υόρκης.

Ίσως ο πιο σημαντικός καλεσμένος στο κλειστό πάρτι για λίγους στη Νέα Υόρκη ήταν ο καρδιολόγος του Κερκ, ο δρ. Π.Κ. Σαχ, ο οποίος κατά παράδοση σε αυτές τις ετήσιες γιορτινές συγκεντρώσεις φέρνει ένα μπουκάλι βότκα για να κεράσει τον "Σπάρτακο" το ένα και μοναδικό ποτό που του επιτρέπει μια φορά το χρόνο.

Όλοι ευχήθηκαν - και υποσχέθηκαν - να είναι πάλι εκεί του χρόνου για να γιορτάσουν μαζί τα 102α γενέθλια του αειθαλή πάτερ-φαμίλια και η Λούα θα είναι μαζί τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ