ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λιούις Χάμιλτον: ζητάει συγγνώμη μετά το δημόσιο κατσάδιασμα στον ανιψιό του

Λιούις Χάμιλτον: ζητάει συγγνώμη μετά το δημόσιο κατσάδιασμα στον ανιψιό του

"Είμαι τόσο λυπημένος αυτήν τη στιγμή. Δείτε τον ανιψιό μου" είπε ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1  Λιούις Χάμιλτον και μετά έστρεψε την κάμερα στον πιτσιρικά που είχε μεταμφιεστεί σε πριγκίπισσα για τα Χριστούγεννα. Ο online χλευασμός του Χάμιλτον προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων και σήμερα ο ίδιος εξέφρασε τη λύπη του για την "εσφαλμένη κρίση" του και την ενόχλησή του.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 είχε μοιραστεί όχι μια αλλά τέσσερις φορές με τους 5,7 εκατομμύρια θαυμαστές του στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο ο ανιψιός του φοράει ένα φόρεμα πριγκίπισσας σε ροζ και μωβ χρώμα και κουνάει ένα μαγικό ραβδάκι με μια χνουδωτή καρδούλα.

"Είμαι τόσο λυπημένος αυτήν τη στιγμή. Δείτε τον ανιψιό μου" λέει και μετά ρωτάει τον μικρό. "Γιατί φοράς φόρεμα πριγκίπισσας; Αυτό ζήτησες για τα Χριστούγεννα;"

Όταν ο ανιψιός του του απαντάει "ναι", ο Χάμιλτον τον κατσαδιάζει: "Γιατί ζήτησες φόρεμα πριγκίπισσας για τα Χριστούγεννα; Τα αγόρια δεν φορούν φορέματα πριγκίπισσας", ενώ το αγόρι καλύπτει τα αυτιά του με τα χέρια του.

Σήμερα ο 32χρονος Χάμιλτον υποχώρησε.

LEWIS

"Χθες έπαιζα με τον ανιψιό μου και συνειδητοποίησα ότι αυτά που είπα ήταν ανάρμοστα, γι'αυτό και τα έσβησα. Δεν είχα την πρόθεση να κάνω κακό ούτε να πληγώσω κανέναν. Μου αρέσει που ο ανιψιός μου αισθάνεται ελεύθερος να εκφράζεται όπως θέλει", έγραψε στη συνέχεια ο Χάμιλτον στον λογαριασμό του στο Twitter.

"Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για την συμπεριφορά μου", υπογράμμισε, σημειώνοντας ότι "είναι πραγματικά απαράδεκτο" να περιθωριοποιείται κάποιος ή να κρίνεται βάσει στερεοτύπων.

"Πάντα υποστήριζα ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ζει τη ζωή του ακριβώς όπως τη θέλει και ελπίζω να συγχωρεθώ γι'αυτήν την εσφαλμένη κρίση μου" καταλήγει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ