ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μελάνια Τραμπ: η αγαπημένη της τηλεοπτική σειρά έχει να κάνει με φόνο

Μελάνια Τραμπ: η αγαπημένη της τηλεοπτική σειρά έχει να κάνει με φόνο
REUTERS/Jonathan Ernst

Η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών  Μελάνια Τραμπ είναι φανατική οπαδός της τηλεοπτικής σειράς "How to Get Away With Murder" του ABC αποκάλυψαν οι New York Times.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Τραμπ απολαμβάνει να παρακολουθεί το τηλεοπτικό δράμα που έκανε πρεμιέρα στο ABC στις 25 Σεπτεμβρίου του 2014. Στη σειρά πρωταγωνιστεί η Βαϊόλα Ντέιβις στο ρόλο μιας καθηγήτριας νομικής ενός αριστοκρατικού πανεπιστημίου της Φιλαδέλφειας, η οποία μαζί με τέσσερις μαθητές της, εμπλέκονται σε μια πλοκή δολοφονίας. Στις 10 Φεβρουαρίου του 2017, το ABC ανανέωσε τη σειρά για την 4η σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου του 2017.

"Η Mελάνια Τραμπ μου είπε πρόσφατα ότι η αγαπημένη της τηλεοπτική σειρά είναι το How to Get Away With Murder ", αποκάλυψε η δημοσιογράφος των NYT Kέιτι Ρότζερς. "Επίσης η πρώτη κυρία απολαμβάνει και το τηλεοπτικό δράμα Empire" συμπλήρωσε. To "Εmpire" είναι μια σειρά όπου όλοι θέλουν να γίνουν βασιλιάδες της χιπ χοπ μουσικής βιομηχανίας.

Οι επιλογές της Τραμπ μοιάζουν "ιδιαίτερες".

Πρόσφατα η παραγωγός του "How to Get Away With Murder" Σόντα Ράιμς αποκάλεσε τον πρόεδρο Τραμπ "υποκριτή" μετά την online επίθεσή του σε χήρα Αφροαμερικανού στρατιώτη και συχνά τον επικρίνει για τις φυλετικές του διακρίσεις.

Επιπλέον ο δημιουργός του "Εmpire" Λί Ντάνιελς σχολίασε την προεδρία του Tραμπ διπλωματικά. "Είναι ένας αντικατοπτρισμός του ποιοι είμαστε. Είναι το κάρμα μας".

O πρόεδρος Τραμπ επικρίθηκε μετά από πληροφορίες μέσα από το Λευκό Οίκο που τον θέλουν να παρακολουθεί από τέσσερις έως και οκτώ ώρες τηλεόραση την ημέρα.

Ωστόσο ο Τραμπ δεν έχει υπομονή. Σύμφωνα με τους New York Times ο Τραμπ "έχει πρόβλημα να συγκεντρωθεί σε ταινίες μεγάλου μήκους. Συνήθως μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά έχει αποφασίσει αν του αρέσει ένα έργο ή όχι και δεν έχει πρόβλημα να σηκωθεί και να φύγει από την προβολή".

2017 12 06T140104Z 877477900 RC1E1DA4C930 RTRMADP 3 GLOBAL POY TRUMP

REUTERS/Jonathan Ernst

ΔΗΜΟΦΙΛΗ