ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Paris Hilton: αρραβώνας με διαμάντι 20 καρατίων για τη γόνο -ποιος είναι ο σύντροφος της

Paris Hilton: αρραβώνας με διαμάντι 20 καρατίων για τη γόνο -ποιος είναι ο σύντροφος της
Instagram/Parishilton

Η DJ, μοντέλο, κληρονόμος και επιχειρηματίας Πάρις Χίλτον γυρνάει σελίδα στη ζωή της και το επιβεβαιώνει με ένα διαμάντι.

Η γόνος της δυναστείας αρραβωνιάστηκε. Ο εκλεκτός της καρδιάς της, ο 32χρονος ηθοποιός Κρις Ζίλκα έκανε πρόταση γάμου στην 36χρονη Χίλτον της γνωστής οικογένειας με την ξενοδοχειακή αλυσίδα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 20 καρατίων.

Η πρόταση έγινε με φόντο ένα ειδυλλιακό σκηνικό στο Άσπεν του Κολοράντο όπου είχαν πάει εκδρομή για το σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ ο Ζίλκα είχε παραγγείλει το δαχτυλίδι των αρραβώνων το καλοκαίρι, αλλά χρειάστηκαν τέσσερις μήνες για να κοπεί.

Το κεντρικό διαμάντι το περιβάλουν πολλά μικρότερα και ο νεαρός ηθοποιός πλήρωσε 2 εκατ. δολάρια.

"Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που αρραβωνιάστηκα τον έρωτα της ζωής μου και καλύτερό μου φίλο. Δεν έχω νιώσει ποτέ πιο χαρούμενη, ασφαλής και ερωτευμένη. Είναι τέλειος για μένα με κάθε τρόπο και μου έδειξε ότι τα παραμύθια υπάρχουν" είπε η Χίλτον.

Αλλά και ο 32χρονος Ζίλκα δήλωσε ότι "νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου που θα παντρευτώ το κορίτσι των ονείρων μου. Ανυπομονώ να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί της".

Ποιος είναι ο Κρις Ζίλκα

https://www.instagram.com/p/Bdc913pn0MZ

Ο 32χρονος Ζίλκα είναι ηθοποιός. Εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό 90210 το 2008 και συνέχισε με μικρούς ρόλους στα Everybody Hates Chris και Hannah Montana. Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο έγινε στη σειρά του CW The Secret Circle που προβλήθηκε τη σεζόν 2011-12 και το 2014 εμφανίστηκε στην εξαιρετική σειρά του HBO Τhe Leftovers υποδυόμενος τον Tom Garvey.

Ο Ζίλκα, που το πραγματικό όνομα του είναι Chris Settlemire, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη Youngstown του Ohio και έχει ουκρανική καταγωγή από την πλευρά του πατέρα του.

Σε αντίθεση με τη Χίλτον ο Ζίλκα δεν είναι φίλος των social media.

https://www.instagram.com/p/BddbWwbHA0-

ΔΗΜΟΦΙΛΗ