ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Iman για τον David Bowie στο Instagram: «Η αγαπημένη μου ερωτική ιστορία είναι η δική μας!»

H Iman για τον David Bowie στο Instagram: «Η αγαπημένη μου ερωτική ιστορία είναι η δική μας!»

Το εμβληματικό supermodel Iμάν έκανε μια συγκινητική ανάρτηση αγάπης στο Instagram μία ημέρα πριν από την επέτειο θανάτου δύο χρόνων από τον θάνατο του σπουδαίου Ντέιβιντ Μπάουϊ που πέθανε σαν σήμερα το 2016.

Η 62χρονη Ιμάν, ανάρτησε τέσσερα ασπρόμαυρα πορτρέτα τους στο Instagram και το Twitter για να τιμήσει με ρομαντισμό τον θρυλικό τραγουδιστή, ο οποίος θα γιόρταζε τα 71α γενέθλια του στις 8 Ιανουαρίου.

"Η αγαπημένη μου ερωτική ιστορία είναι η δική μας! #BowieForever #ForeverAndEver" έγραψε η Iman για τον Μπάουϊ υπογράμμισε τη σειρά φωτογραφιών.

Τον Αύγουστο, η Ιμάν αποκάλυψε ότι η "καταιγιστική θλίψη" του κόσμου μετά την απώλεια της τη βοήθησα πολύ για να ξεπεράσει το πένθος.

"Η 'έκρηξη θλίψης' για το θάνατο του Ντέιβιντ με βοήθησε τρομακτικά, αν και μερικές φορές έχω αποτύχει και σε αυτό. Η παγκόσμια θλίψη για τον σύντροφο της ζωής σου μπορεί να σε κάνει να πονέσεις περισσότερο για όσα έχασες" γράφει στη Vogue.

"Ο Ντέιβιντ μου χάρισε τα πιο συναρπαστικά, συγκινητικά και πραγματικά ερωτικά 24 χρόνια της ζωής μου. Και όμως, δεν ήταν αρκετά —ήταν λίγο. Και ακόμη και αν δεν θα καταφέρω ποτέ να συνηθίσω το χαμό του, ο Ντέιβιντ πάντα βρίσκεται κάπου μπροστά μου" κατέληξε.

https://www.instagram.com/p/Bdu7aFiAc97

Η Ιμάν παντρεύτηκε τον Μπάουϊ το 1992 και έχει κάνει ανάλογες αναρτήσεις συγκίνησης και στο παρελθόν.

Ανήμερα των 70ων γενεθλίων του η Ιμάν διαμοιράστηκε ένα σχέδιο του νεαρού Μπάουϊ στο Instagram, γράφοντας "8η Ιανουαρίου #ForeverLove #BowieForever" ενώ στην 25η επέτειο του γάμου τους τον Ιούνιο η Ιμάν δήλωσε στο Instagram: "Θα περπατούσα για πάντα, απλά για να είμαι ξανά στην αγκαλιά σου".

https://www.instagram.com/p/BdsU1JKAYmt

Ο γιος του Μπάουϊ, Ντάνκαν Τζόουνς, τίμησε την επέτειο των γενεθλίων του στις 8 Ιανουαρίου, με ένα σκίτσο με τρεις γενιές Τζόουνς. Σε αυτό ο Μπάουϊ, γεννημένος ως Ντέιβιντ Ρόμπερτ Τζόουνς, κρατάει τον Ντάνταν που κρατάει τον γιο και εγγονό του Ziggy, Στέντον Ντέιβιντ Τζόουνς. "8 Ιανουαρίου. Ένα παράξενο συναίσθημα για μένα" σχολίασε ο Ντάνκαν.

"Ξέρω πόσο ενθουσιασμένος ήσουν που θα αποκτούσε έναν εγγονό" έγραψε. "Με κάνει να χαμογελάω η κοινή αίσθηση του αστείρευτου χιούμορ μας. Χρόνια πολλά μπαμπά!" πρόσθεσε.

Τέλος στο φως ήρθε ένα ακυκλοφόρητο demo του "Let's Dance" του Μπάουϊ για τα 71α γενέθλια του.

"Είμαι ευλογημένος με μια υπέροχη σταδιοδρομία, αλλά η δημιουργική μου συνεργασία με τον Ντέιβιντ Μπάουϊ κατατάσσεται πολύ, πολύ, πολύ ψηλά στον κατάλογο των πιο σημαντικών και πολύτιμων συνεργασιών μου" σχολίασε ο Νάιλ Ρότζερς για τη συνεργασία τους από το 1983.

Ο Μπάουϊ πέθανε στις 10 Ιανουαρίου 2016, μετά από μια 18μηνη μάχη με καρκίνο του ήπατος. Η απόγονος του, η 17χρονη κόρη των Ιμάν και Μπάουϊ, η Αlexandria "Lexi" Zahra και o 46χρονος γιος του Ντάνκαν Τζόουν, από τον πρώτο γάμο του με την Άντζελα Μπάουϊ είναι η συνέχεια του.

https://www.instagram.com/p/BRfAWU4lStT

ΔΗΜΟΦΙΛΗ