ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ήταν ενοχλητικό: η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς απασφαλίζει για τον Μάικλ Ντάγκλας

Ήταν ενοχλητικό: η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς απασφαλίζει για τον Μάικλ Ντάγκλας
@instagram/catherinezetajones

"Ήταν πολύ πολύ ενοχλητικό. Οποιαδήποτε καταγγελία όπως αυτή που ήταν ψευδής και λανθασμένη θα σόκαρε τον οποιoδήποτε" είπε η σύζυγος του Μάικλ Ντάγκλας εδώ και 17 χρόνια Κάθριν Ζέτα Τζόουνς μετά τις κατηγορίες για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά εις βάρος του συζύγου της.

"Είμαι χαρούμενη που αποκαταστάθηκε η αλήθεια. Ήταν μια ψεύτικη καταγγελία και είμαι πολύ χαρούμενη που ο Μάικλ Ντάγκλας έκανε μια προληπτική κίνηση" πρόσθεσε μιλώντας στη Mirror η Ουαλή star.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο 73χρονος Ντάγκλας προχώρησε σε δημόσια δήλωση, αρνούμενος τους ισχυρισμούς πρώην υπαλλήλου του για σεξουαλική παρενόχλησή της εκ μέρους του.

"Η αντίδραση μου είναι ότι, ως δύο άνθρωποι που υπήρξαμε σ' αυτή τη δουλειά – αυτός για πολύ μεγαλύτερο διάστημα απ' ό,τι εγώ –, στηρίζουμε το κίνημα MeToo περισσότερο από την οποιανδήποτε και τον οποιονδήποτε, εγώ ως γυναίκα κι εκείνος ως άντρας" δήλωσε, την Κυριακή, στο Entertainment Today, η 48χρονη Ζέτα-Τζόουνς.

"Βλέπουμε αλλαγές για τις οποίες χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια απλά και μόνο για να συζητήσουμε γι' αυτές. Οι καιροί είναι εκπληκτικοί για τις γυναίκες, και πράγματι θέλω να θυμούνται οι γυναίκες το πόσο ισχυρές είμαστε, αριθμητικά" τόνισε η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς.

"Όλο αυτό που συμβαίνει θα τελειώσει. Δεν πρόκειται να είναι στο μπρος μέρος του μυαλού των ανθρώπων για πάντα, και θα πρέπει να είμαστε ευγενικοί ο ένας προς τον άλλον. Δεν μπορώ να ζητάω απ' τους άλλους να είναι ευγενικοί απέναντι μας, εκτός κι αν είμαστε μεταξύ μας ευγενικοί" κατέληξε.

"Άλλος τρόπος από το να δράσεις προληπτικά, σε μια ιστορία που πρέπει να προσέχεις, δεν υπάρχει. Έκανε μια δημόσια δήλωση, το έκανε. Νομίζω ότι η στάση του είναι πολύ σαφής. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες για κάτι τόσο προσωπικό για εκείνον" συνέχισε.

"Είναι εξαιρετικά οδυνηρό"

Στον απόηχο της υπόθεσης του παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινστιν οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ για σεξουαλικές επιθέσεις δεν έχουν τέλος. Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Μάικλ Ντάγκλας έσπευσε να απορρίψει τις κατηγορίες για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά πριν από 32 χρόνια.

Μετά την τελετή των Χρυσών Σφαιρών στο Χόλιγουντ, ο Μάικλ Ντάγκλας ηλικίας 73 ετών βρέθηκε με τη σειρά του στο επίκεντρο κατηγοριών. Μόνο που στην περίπτωσή του επέλεξε να μιλήσει πριν από την καταγγέλλουσα, στο περιοδικό Deadline στο πλαίσιο μιας "προληπτικής πρωτοβουλίας".

Αυτή η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν το αποκάλυψε, ο Ντάγκλας "επιβεβαίωσε ότι αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της" εξήγησε ο βετεράνος πρωταγωνιστής σε αυτή τη συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο χθες το βράδυ. "Δεν γνωρίζω καν από πού να αρχίσω. Πρόκειται για το απόλυτο ψέμα, μια επινόηση, δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε όλο αυτό".

"Είναι εξαιρετικά οδυνηρό" συνέχισε ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός. "Δεν κρύβω κανένα σκελετό στη ντουλάπα και κανείς δεν μπορεί να κάνει αποκαλύψεις ή να πει το ίδιο πράγμα. Δυσκολεύτηκα να κατανοήσω γιατί, έπειτα από 32 χρόνια, αυτό βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας".

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι αποφάσισε να μιλήσει στο Deadline, όταν πληροφορήθηκε ότι σύντομα θα δημοσιοποιούνταν κατηγορίες για την υπόθεση αυτή.

https://www.instagram.com/p/BdElWe_glW8

ΔΗΜΟΦΙΛΗ