ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: η Άρια Σταρκ είναι νευρική για το αύριο

Game of Thrones: η Άρια Σταρκ είναι νευρική για το αύριο

"Μου κάνει τα νεύρα κουρέλια" είπε η Μέισι Ουίλιαμς ή αλλιώς Άρια Σταρκ του Game of Thrones. Η ηθοποιός που μεγάλωσε στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς των ρεκόρ εξομολογήθηκε ότι νιώθει άγχος για το μέλλον της στη βιομηχανία του θεάματος μετά το φινάλε.

Σε εμφάνιση της της βρετανική τηλεόραση η 20χρονη Ουίλιαμς δήλωσε νευρική για το πώς θα εξελιχθεί η καριέρα της από εδώ και στο εξής καθώς η ήταν το "κουβερτάκι" της.

Η Ουίλιαμς, καλεσμένη στην εκπομπή Lorraine του ITV είπε ότι "έκανε τον ζογκλέρ" στα πρώτα χρόνια του Game of Thrones. "Σχολείο και γυρίσματα, ταυτόχρονα" είπε για την καθημερινότητα της ωστόσο μεγαλώνοντας και καθώς οι φίλοι της άρχισαν να δουλεύουν, "δεν έβλεπε τη δική της δουλειά σαν κάτι διαφορετικό απ' τη δική τους".

Με τα γυρίσματα του τελευταίου όγδοου κύκλου σε εξέλιξη, δίπλα στον Κιτ Χάρινγκτον και την Εμίλια Κλαρκ, η Ουίλιαμς εξομολογήθηκε ότι νιώθει "παράξενα".

"Το Game of Thrones ήταν ολόκληρη η καριέρα μου, αλλά είναι συναρπαστικό να ξέρω πως πραγματικά μπορώ να κάνω αυτό που θέλω να κάνω" είπε ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Όλι Τζάκσον, η οποία χρονολογείται από το 2015.

Το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους, και η Μέισι επιμένει ότι "προσπαθεί να ζήσει μια κατά το δυνατόν φυσιολογική ζωή".

maisie williams dazed

H Mέισι Ουίλιαμς στο εξώφυλλο του Dazed Spring/Summer 2015/ Φωτογραφία: Ben Toms

"Ο κόσμος πάντα μου έλεγε ότι η ζωή σου πρόκειται να αλλάξει και θυμάμαι να κάνω τη σκέψη 'δεν ξέρω κατά πόσον αληθινά επιθυμώ κάτι τέτοιο', όμως υπάρχουν, σ' αυτή τη βιομηχανία, τρόποι να κινείσαι για να μην αλλάζει" επιμένει.

Πέρα από τα γυρίσματα της σειράς η Μέισι Ουίλιαμς συμμετέχει στην ταινία κινουμένων σχεδίων Early Man μαζί με τους Τομ Χίντλστον και Έντι Ρέντμεϊν και δηλώνει ότι "αυτό είναι ένα όνειρο που βγήκε αληθινό" ενώ ετοιμάζεται να μπει στο σύμπαν των υπερηρώων με το X Men: The New Mutants που φέρνει τους μεταλλαγμένους ξανά στην οθόνη τον Φεβρουάριο του 2019.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ