Μόλις πρόσφατα το ζεύγος Αμάλ-Κλούνεϊ εξομολογήθηκαν ότι ζήλεψαν τόσο πολύ τα παιδιά τους που θα ήθελαν και οι ίδιοι να την έχουν γκουβερνάντα τους αν ήταν μωρά ξανά. Τώρα η νταντά Κόνι θα εξομολογηθεί τα πάντα σε μια έκδοση που ήδη συζητιέται πολύ. 

Πως είναι να μεγαλώνεις τους απογόνους των star; Ποιός ο ρόλος του παιδαγωγού; Ποιά όρια βάζεις στα παιδιά που θα μπορούσαν να είναι όσο κακομαθημένα γίνεται καθώς έχουν γονείς με εξουσία και χρήμα; Σε όλα αυτά θα απαντήσει προφανώς η διάσημη νταντά του Χόλιγουντ, η γνωστή Νάνι Κόνι, που αποθεώνουν οι διάσημοι. 

Η Κόνι Σίμσον έκλεισε συμφωνία με τον εκδοτικό οίκο Gallery Books για να γράψει βιβλίο σχετικά με τις εμπειρίες της.

Η αγαπημένη πολλών διάσημων τέκνων θα ξεκινήσει την ιστορία της ζωής της από τα παιδικά της χρόνια στο Μόμπαϊλ της Αλαμπάμα και μετά θα μιλήσει για τον χρόνο που πέρασε με οικογένειες όπως αυτή του Ματ Ντέιμον, της Έμιλι Μπλαντ και του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Επιπλέον το βιβλίο θα περιλαμβάνει και βίντεο τα οποία είναι διαθέσιμα και μέσα από την εφαρμογή της διάσημης γκουβερνάντας.

Η Κόνι Σίμσον, αναλαμβάνει νεογέννητα και τα φροντίζει μέχρι να γίνουν τεσσάρων μηνών. Φροντίζει όμως και γενικότερα την οικογένεια, παρέχοντας συμβουλευτική και καθοδήγηση στους γονείς.

Όπως λέει η ίδια μέχρι στιγμής έχει φροντίσει πάνω από 250 βρέφη.

Κάπως έτσι τα βρεφικά μυστικά του Χόλιγουντ πρόκειται να είναι διαθέσιμα σε όλους.

nanny

Διαβάστε επίσης